點解個個都話ps4s最好

150 回覆
1 Like 14 Dislike
Facebook search f1a5搵,打晒價錢出嚟
米仔成日甩皮
PC6 鬼佬review 好高分 乾濕都話好掂同耐用
腳車用緊F1A3換軚好想試PC6
Continental係咪比Michelin同GoodYear嘈?
好耐之前用過ContiSportContact 又唔係特別嘈 而家腳車用緊 F1A3 就好嘈不過都幾年軚夠期換 另一架車用緊PS4 16吋最靜 但好少用
其實我都係腳車
不過20吋好似冇乜選擇
一架用馬牌UC6 我覺得ok
https://youtu.be/2_utfLrFaOM
三隻其實都好接近
而家20吋唔難揾啦 間間廠新出軚款都有20, 21, 22 咁濟 反而15, 16吋比舊車用選擇仲少
以為ps4 slim
我都睇過呢個,比較少講嘈音,台灣講嘈音好似詳盡啲
得雞呔同半R呔
+1 vellfire試過 濕地起步有時咬唔住
係,想搵條好少少周圍都無貨
雞呔同靚呔D價錢又唔差得遠 好難唔揀好D 有架舊車仔落套AD08R好撚好grip 但無晒樂趣
RE004 BS頭轆用咗3星期 ,上星期大雨飛150km好穩好靜

後轆用緊s007a BS ,因為果障RE004未出 整體好靜四平八穩

斯文&$ 就全RE004

性能表現就s007a

用緊235 45 17

想平就入元朗萬X行 ,你去全港九都唔夠佢平
咩車?
一般用ps4s真係一流架啦,半R胎唔渣得快都未必要用到,但千奇唔好貪平買胎,命就係呢4條野手上
用過V105,都咬地,應付日常路面冇問題
依家用緊Ps4s寧靜咬地上咗一個層次
DZ102屌打晒
DeijukZiktungce102

見過有架ae110 裝RE71RS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞