Figma 021 5月是找數的月份

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
等拎saber 2.0特
濕撚曬 全身變左slim cut

師兄幽默

師兄幽默

都係大家俾面姐
今日應該有學妹出貨日期
今日應該有學妹出貨日期

無錢了 delay吧
2點冇更新又可以等聽日
5月24日(三)出貨
Phat!「figma 成步堂龍一」JAN:4560308575953

●5月25日(四)出貨
Max Factory「figma Shielder/瑪修・基利艾拉特」JAN:4545784064559
Max Factory「figma 高海千歌」JAN:4545784064603
Max Factory「figma 真島吾朗」JAN:4545784064580
Max Factory「figma 綠谷出久」JAN:4545784064573

●5月29日(一)全國經銷商一同到貨
Good Smile Company「figma 林克 曙光公主ver.」JAN:4580416902274
Good Smile Company「figma 林克 曙光公主ver. DX豪華版」JAN:4580416902281
Good Smile Company「figma 薩爾達 曙光公主ver.」JAN:4580416902298
Max Factory「figma MEIKO」JAN:4545784064689
Max Factory「figma 西住真穗&逸見艾麗卡 套組」JAN:4545784064665

【發售月份變更】

●2017年5月→2017年6月
FREEing「figma figma的杯緣子」JAN:4571245296771
FREEing「figma figma的杯緣子 紅」JAN:4571245296849
FREEing「figma figma的杯緣子 綠」JAN:4571245296856
FREEing「figma figma的杯緣子 黃」JAN:4571245296863
FREEing「figma figma的杯緣子 粉紅」JAN:4571245296870
FREEing「figma 絲朗 & figFIX 康拉達」JAN:4571245296474
FREEing「figma 波依德 & figFIX 尤比克」JAN:4571245296467
FREEing「figma 吶喊」JAN:4571245296788
WING「figma 花中島勝」JAN:4562177700290
竟然出曬我有訂個D

惠pvc
軍神家姐都冇delay
想要新既殺耳達林克
靚仔d
竟然出曬我有訂個D

Me too
瑪修
林克
撒老達
Saber 2.0
軍神家姐都冇delay

好彩唔好呢隻
竟然出曬我有訂個D

Me too
瑪修
林克
撒老達
Saber 2.0

同你一樣 巧多野玩
竟然出曬我有訂個D

Me too
瑪修
林克
撒老達
Saber 2.0

同你一樣 巧多野玩

師兄識玩!
軍神家姐都冇delay

好彩唔好呢隻

渣ga
買家佢同佢條𡃁黎等架虎式坦克
Btw 鬍鬚版義彥仲未有日子?
竟然出曬我有訂個D

Me too
瑪修
林克
撒老達
Saber 2.0

同你一樣 巧多野玩

師兄識玩!

不愧是大佬佐
Btw 鬍鬚版義彥仲未有日子?

實DELAY啦
隻 link dx版有性趣,睇吓350入唔入到先
BTW, little armory 啲槍你地多數邊間買
竟然出曬我有訂個D

Me too
瑪修
林克
撒老達
Saber 2.0

同你一樣 巧多野玩

師兄識玩!

不愧是大佬佐

5月成1600$尾數
唉食麥皮了

350--你慢慢等啦

350--你慢慢等啦

除左迫擊砲係精品經過手痕買左,其餘都係amiami買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞