【最新】港澳辦:應特區政府要求,中央決定派遣內地檢測人員赴港協助開展大規模檢測篩查,及加快建設臨時隔離及治療中心

210 回覆
17 Like 291 Dislike
加速得咁撚快,1月都應該冇可能走到
美國我求下你快d開戰啦,對家冇血性架
根本第三波爆發就係一個局,特登引入病毒黎delay立會,控制左立會想整乜都得,收集dna同集中營遲早既事
集中營 定 隔離營
幫你檢測唔洗錢丫?試劑國內專才研究員防護用品的費用唔洗旨意會平比你地班腥港人丫。
真正滅族嘅時刻終於黎可以講得end game未
大家諗下, 疫情一定會過去, 只係時間問題,死幾多人, 同幾多人中既問題
佢依家派人落黎, 之後(即再之後幾年)先可以話係中央出手幫助香港人解決疫情, 再spin 埋去初選令疫情惡化(第3波入晒數).可以改寫歷史.
即係同SARS話香港源頭一樣....
唔會end game,呢樣野支國已經做緊,但係有9成人撐政府
又扮救世主
用「例外狀態」擴張權力,限聚令啱啱推嗰陣大把人屌過啦,唔係得佢哋有講
但戴口罩就滑坡推論到endorse政權,就真係得佢哋講喇
係香港人嘅end game 佢地做緊同我地有咩關係問題係殺到黎我地點阻
黑警+狗官+太監=曱甴集團
特登放毒搞咁多野
真係CLS
咁咪爆得再勁d
個心黑撚到癲先諗得出
真係反社會人格
市民沒有要求這個大陸檢測,市民要求停止無強制檢疫的人入境。
沒有中國醫護 你們早就完蛋了
呢個真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞