熱爆!眾女星玩challenge accepted齊PO黑白美照

264 回覆
56 Like 742 Dislike
Pin呢個啦
Through my different times 哩句係咪直接google translate點解咁奇怪 定係佢想打difficult
成班偽kol 偽平民都衝出來話支持女權 真係偽善閪
要喺一眾接受左black and white challenge 嘅女星嘅ig下留言講聲多謝 。
多謝佢地支持同關注土耳其反對femicide運動,亦都要多謝佢地關注香港女受害人陳彥霖。
琴日見有幾個女仔fd ig post左張相,淨係#challengeaccepted,thanks @xxx

而家先知咩事
臭雞avaw 做雞起家學人玩黑白相challenge
秘密生仔 楊受成個仔又唔肯娶
是9但啦唔關我事
唔好講黑警強姦女性啦,呢班賤畜就算有單解放軍強姦小學女童案爆出黎,當支那政府想低調處理時,呢班賤畜一樣唔會講一句野
RUBBISH POST INDEED
黑白相再配枝啲打奏樂
perfect
You don't get female empowerment by posting very nice photos of yourself. It is by XX+ing you get female empowerment. 只要睇哂成段就會明
好撚嘔心 肯定連點解係黑白都唔知
好撚偽善
圍內未又係講是非玩杯葛

咁撚關心女權
譴責左班狗點對女手足未呀屌你老母
梁詠琪fans表示失望
好心佢英文屎就寫中文啦
係咪想打difficult
成班冚家剷
點解變咗攻擊女性
屌你咩麥明詩
寫咁多英文
好多傻閪港女到左咁上下鐘數就會文盲嫁啦
勁多人post相淨係寫challenge accepted
有咩好challengeon9無聊嘢
行撚開啦又女權上腦
成撚日覺得女性係受害者
你唔係印度嗰啲唔好學人講女權運動啦
香港呢啲地方更加係女性霸權添啦屌你老母
有西有福利
On99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞