【Kakao含中資】【I/A】守望傳說 Guardian Tales (2) - 接受現實 咩都中資

1001 回覆
8 Like 29 Dislike
抽武中到把五星噴火槍 有無人用緊?
就係驚升錯所以先慳住用
我依家堆角基本上除左暗槍全部覺醒都只係升左chain技,因為唔知會唔會個組隊根本唔work,投資落堆之後唔會用嘅2星度就浪費晒
打完第四章先得96張,佢點送到咁多?
下,你夠10把應該100%上5星架喎,點解會70%?
因為冇放夠10把
因為合晒都唔夠十把諗住博一博
後期3星武器咁多...是但合都夠成堆4星啦
我都就快夠合第2把5星,不過唔係專又有咩用呢
仲有活動,登入獎勵,公會獎勵,pvp,colosseum
我合左兩把專但唔岩用
組好左一隊之後升爆就得了
無課追唔到meta
咁我係咪可以照抄你上面果隊暗槍
因為我吸血鬼同暗槍都有專所以用緊,但其他兩個位一直唔知落咩好
推完5章又送3000石,又係時候抽角了
又炒
其實主角都幾勁 抽唔到勁角用佢得唔得
我想知主角有無話近戰定遠攻勁d
係咪通常成個陣要近+遠+補?
我想問黃幣通常用嚟買咩多
我個隊pve黎,其實另外兩隻都可以換其他嘢,一暗一support就得了
如果我暗角得果2隻呢剩低帶住主角先?
btw如果你有其他3星你會唔會投資落去升,定真係專心升爆一隊
同埋係咪要升純色隊先岩?
如果有把唔勁既4星專武杖 之後應該繼續抽武定抽人 暫時得一把冇乜用既專武+一隻tier other三星角
我自己有土弓都擺左一隻近攻 要有隻坦頂係前面 同埋夢魘難度有遠攻免疫
純唔純色都係睇你角d技 反而覺得要組岩chain技緊要d
開左密室個sub quest 做完去3-5查塊鏡開任
呢個任要做極耐
Youtube有詳細教 打Guardian Tales Laura
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞