達哥幾時肯表態支持國安法?

109 回覆
171 Like 34 Dislike
達哥一定唔係藍,你睇佢以前直播就知
但係達哥一定係最撚虛偽同偽善,見rmb就奶
以前雨革未紅就屌鳩大陸講64
一紅撚左就幫tb/中資賣廣告食兩家茶禮
仲要禁埋聲唔敢講大陸
你話你收大陸錢屌大陸以子之矛攻子之盾我都覺得無問題
屌你老味而家奶撚到雪雪聲仲屌柒兄弟叫人點撐你
你睇下隔黎台Jfft幫黑店賣廣告都識認錯
你冇野呀屌佢係屌佢係藍絲啵
立左國安法 迖哥安心開live了
你當達哥係典型香港投機份子就ok
真 當達哥係廢老其實觀點一流
無收到得益果陣就同你一齊屌狗
當變成既得利益者就 我唔知道 我睇唔到
你當佢係一個典型香港既得利益者 觀點角度就fit哂
正所謂識事務者為俊傑 你唔能夠話佢係錯 連衛兵向呢方面真係輸哂
雨革未紅?
無睇錯呀
人中/bio/sleeping dog/法蘭克屌西個期明明先最紅
你遲睇就唔好扮熟啦
仲虛偽偽善

每次見親人話虛偽我就好想知佢自己係咪100%完全脫離中資/唔收中資糧/唔食任何中國野

如果唔係但又話人中資係咩邏輯
iPhone apple都奶共啦 係地咪又係用
達哥仲夠唔夠膽屌桐生一馬偽善
佢不嬲都鳩up架啦
佢鳩up個時你地就認真
佢認真個時你地又鳩up

佢夠話自己美斯c郎高比師傅啦
我相信好難100%脫離中資,如果脫離唔到中資就唔屌得中資,咁係咪全世界都唔應該屌中資?
啱呀
咁你咪屌中資囉 同意呀 我都日日做任務fb留言呀

咁你屌還屌 屌唔係100%脫離中資既人做乜?
用番你邏輯 你用iphone我係咪要屌 呀邊個用出糧係中資係咪又要屌
再簡單啲啦 LOL 連登大把學生有玩 riot比騰訊注資左49%
Sony 奶共奶到上腦
你班友又係咪要屌哂所有用iphone 玩ps4 打lol 出糧係中資個班?

如果唔係 咁點解淨係屌達哥一個 話佢偽善?
見到個雙重標準未?

再者 你咁屌 全香港700萬人都仆街啦 推到個標準咁高

所以都係個句 屌中資 無問題 舉腳讚成 你有需要比條link黎我幫手都仲得

但你屌埋下面班user係做乜? 點解唔係團結所有人圍中資 而係不停自以為事 立起道德高地 屌其他唔係完美既人?
達哥偽善在佢話自己導人向善同永遠企喺雞蛋果面
平時講人生哲理又叫人守住自己條長板橋
呢啲又係鳩up?
其實佢而家開台仲夠唔夠膽講番呢啲野
一到殺人一到話導人向善你覺得係咪鳩up

守住長板橋企喺雞蛋嗰邊又有咩衝突?
佢而家係撐狗定點?支持國安法?定係只係冇出聲咋(同埋其實呢點已經大把兄弟cap曬圖證明達哥831嗰啲係有出story有出post,都唔明點解話佢無出聲講)

講到尾咪又係唔符合你地自己對佢嘅期望
你”覺得”佢應該出更多聲
你”覺得”佢應該做更加多嘢
但就忽視人地由頭到尾都只係想打機 分享歡樂比所有人

定係你地又想講咩年年講64今年無講呢啲比人駁到臭哂/老屈人既point?
呢隻虛偽达正一垃圾
(仲有身邊啲friend睇佢,都係港豬嚟
鬼叫佢以前咁口響想做埋人人生導師咩
佢最好以後就唔好教埋人點樣做人啦 我驚佢自己講完都會打冷震
依家屌佢藍過林鄭
你又佢唔係藍?
why not
怪叔叔自己都講過國安法後都未必會成日畫敏感題材,根本呢樣野係正常 ,人哋拋頭露面肯出聲係勇者,唔出聲係人之常情,連登仔隱姓埋名梗係講乜都得啦,他朝一日網絡實名制,重有幾個人夠膽網上鬧中共?道理其實係一樣
Riot係100%騰訊呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞