[PS4]GUNDAM BATTLE OPERATION 2 [86] ZZ高達龜咁慢

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
樓主幫手pinpin #244
我係噚晚li團出R1四筒嗰個
自問打得差累街坊
認真sorry
驚rules寫得1999,提一提
到時FS只可以用200 cost果隻
因為250開始唔係lv1, 只有200 cost先可以出任何lv
呢隻game 除左基本設計優勢之外
level 優勢大好多
200cost以下可以出到200cost
例如 炮吉可以出到lv3 200cost
200c 機體選擇不限cost
主要係for 返 100, 150c 起跳嘅機都可以出
例: lv3 渣2, lv3 吉姆
但寒吉呢類250起跳就只可以出lv1
如果機體係200c lv1 如 吉鋼呢類,就只能出lv1了
600 可唔可以用500 cost lv1
550~600 *1
只能用lv1,如550 mk2 lv2 是不行的
mk2 lv1
可以,不過count落450~500個slot
想問下有冇團收人?
本身入左個6X LV既,同佢打到上2XXLV 踢尻左我
地上A- ~ A rank

同埋我買左數位版GVG
喺GBO 聲音導航想轉用果條淫娃,點解轉唔到?
*喺揀角色果度,條淫蛙灰左,冇得揀。 但喺GVG用到狼王
hk1需要你
code就要等有嘅解答
hk1歡迎你
sexy婭要去大叔度攞,又如都冇就等2個禮拜,會直接派落你in game度
我就咁search hk1?
我今晚返去脫左依家個團先
因為上星期升1LV 有5COIN 焗住是但入左D濕尻團

呀叔冇淫娃俾過我,冇得即刻用 屌佢
依家都仲有升1lv +5 coin
不過係限左每個人得五次,轉左團都唔會重新計過
我知5次呀,喺個舊團升左3次俾人踢左
我驚唔夠時間拎,所以尻入左D團去埋果兩次
以下開放報名, 請大家留低psn & 你pick嘅機然後對號入座
截止報名:8月2日 9點前

打算要獎品
1. KKH_ : 斧伊 / BD1 / NT1 / G7
2. eddi/shad: 寒吉 / 汎飛虎 / 京寶凡 / Zeta #全婆俠
3. [hea] guestbook : FS / rx78-01 / mk2 / gp03 (雖然我dup讓 cost 用番mk2)

唔要獎品
1. zaku: 渣古坦克 / 吉炮II / RJJ / 魷魚
2. 抆線:陸戰型渣古 / 太空坦克 / 炮勇 / gp02 beam bazooka
3. 6蚊:渣一 / 雷炮2 / 老鼠頭 / GP01
4. 春子:三眼仔 / 加撒C / G lineFA / MLRS
====================
手痕執返四個cost帶分色
公公好有心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞