「偽黃」POLY學生淘寶IG SHOP @KINGNQUEENIE & @KNQ.WOMEN (3)

876 回覆
153 Like 11 Dislike
條仔好似盲人
推撚爆佢啦
總係有班人以為自己上咗大學就高人一等
搞埋啲乜撚嘢生意 網店
當人哋傻閪咩

嘩 着到成個人壓扁咗咁 又肥又矮
透埋bra更噁心
睇咗咁耐全部都係人身攻擊
有冇實質證據話佢淘寶啊 唔係有單咩?
頂多可以話佢態度唔好
之間佢6月9開店果陣有個post 入面佢死口唔認佢有係大陸攞貨 但後來唔知邊到訪問佢 又認咗有
痴撚線咁多負皮 都冇人講道理嘅 點撐
有冇source
你有無睇第一個post架
啲款明顯係淘寶 仲要係好濫一望就知係淘寶d款式

仲有佢賣嘅日本古著 得一千零一件嘅古著
自己著左去旅行影相 再照放出黎賣
都唔係態度唔好咁簡單
6月9號為某淘寶貨IG Shop門市開張大喜日子
https://lih.kg/1187238
咁樣睇就似好多
推!!
佢好耐之前開過次live,嗰陣發現嘅,唔知有無留底
可以去ig tv睇吓佢啲日本三手舊衫片
[代客出post]

店豬5月26日出story話賣medicube。之後有客人落單,賣1set (精華+棉片)。

客人近日問店豬精華返貨未,店豬講左成大段野,話供應量多,要分俾日本同香港,加上疫情關係,工廠運作緩慢,而且出哂佢哋分銷嘅貨先再分俾店豬。

之後客人覺得太耐,加上市面都有得買同平。所以就淨係買咗棉片同退精華嘅錢。

最後客人想講 原來仲有人未收到,冇咪冇囉 咁鬼祟dm做咩。錢就收得快,售後服務就差到,要人問先講出嚟。 未收到嘅客人退錢之後去官網買啦
ig tv有
驚覺佢平官網十蚊都拎出嚟講
店豬態度西到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞