[工程] 點睇Paul Y E&M?

61 回覆
1 Like 24 Dislike
做邊個job, 同埋聽聞呢間成日炒人, 又要返6日, 都唔算好好做......
IT support and system development (雖然係搵vendor 整), 但你要做收貨同埋做UAT...........呢個post 由上年11月請到而家都請唔到人, 我朋友去過見工, 無收到offer (因為她IN 果陣個面試官已經唔鍾意我朋友, 朋友做開果D system 同佢公司唔夾, 經驗mismatch).

個面試官又黑面, 我朋友話有offer 都唔做......
paul Y 至少好過其士,
其士係10舊屎,
paulY 咪5舊屎....
至少PaulY 人工俾得唔太差, 辛苦就一定架啦!
知有個project PY d 細做到係公司訓
[member]我新黎左兩三個月 算忙 但為左準時收工就迫自己啦啦聲做哂啲野 暫時兩三次OT 每次OT都會公司開大會前準備好多文件
同team其他同事好忙 公司安排日日都要開會咁濟 佢地有時全日都開會 OT先係真正做野嘅時間
公司安排好多會搞到曬哂啲時間
其他team有gradEs間唔中要overnight
講到尾 要睇地盤作風同team同事係點
[/member]
Sorry 想問華型即係邊間?
窮囉 廢囉搵唔到其他工囉
利申返緊工
唔好做傻事
其實Paul Y係咪所有建築相關職位(PC, BSE, QS...)都係返六日冇長短週咁慘?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞