[LIHKG]尿袋討論區

260 回覆
4 Like 0 Dislike
大家講下有咩尿袋好用
之前買過d 10000,20000mah既尿袋
但係發覺用唔盡又重,成日都唔想帶出街
有冇d輕薄5000mah左右既推介?
5000mah尿袋實出得3000多啲
你用咩機
xpower
你用咩機

7+
3000多啲都夠差滿一次
自從換左7plus 之後好小用 真心唔明點解android咁食電
一兩年前買落個小米 10400 都仲健在
小米20000
用緊sony d 10000
重係重左d
你用咩機

留名學野 點解會實出得3千幾?
你用咩機

應該係叉電過程有流失
最終實際只用到6-7成電量
你用咩機

應該係叉電過程有流失

我好似聽人講過係因為計li ion battery 係3.7V 但usb standard 係5V 所以output 係會細過佢所claim
利申:9up
其實屌米好唔好用?
自從換左7plus 之後好小用 真心唔明點解android咁食電

我都係 本身一心諗住用android會用type c, 仲買左個小米高配版 雖然charge iphone 都好快
大家講下有咩尿袋好用
之前買過d 10000,20000mah既尿袋
但係發覺用唔盡又重,成日都唔想帶出街
有冇d輕薄5000mah左右既推介?

同問 輕d 緊要
Mophie PowerStation mini
輕身夠薄
但係就奇奇怪怪機身標明係3020
叉完部電話0-100之後仲剩四份一左右
小米
用緊ProMini8000 用咗4年
壞咗先轉sony
個屌米,幾年都未有事
你用咩機

應該係叉電過程有流失

我好似聽人講過係因為計li ion battery 係3.7V 但usb standard 係5V 所以output 係會細過佢所claim

ys
5000x3.7/5=3700mah
XPower pb 15q
好撚重
純粹貪佢可以叉埋部MacBook
個人推Anker
你用咩機

應該係叉電過程有流失

ys
5000x3.7/5=3700mah

原來係咁
iWalk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞