是日晚餐 菲力牛扒 飛驒牛

83 回覆
1 Like 16 Dislike

又一條戇鳩,佢煮得屎就代表唔抵食?你噏乜春

用下你個閪腦啦 話佢哂撚左舊扒
買d cheap野試手勢先呀
屌你老母衝出黎柒

明明見撚住你話唔抵食喎,惡撚到呢

你比佢煮幾正都變唔抵食啦
仲有你盲ga

塊"野又貴又唔抵食"仲死撐

你鍾意 咁都有得嘈
香港人壓力真係大

"用下你個閪腦啦"依啲唔係你講?
柒左仲要屌人,屌完人仲要話人搵野嘈,你真係無撚得救。

係我講既 你條撚屌真係盲架
柒到

盲乜撚野,你都九唔撚搭八

明明見撚住你話唔抵食喎,惡撚到呢

你比佢煮幾正都變唔抵食啦
仲有你盲ga

塊"野又貴又唔抵食"仲死撐

你鍾意 咁都有得嘈
香港人壓力真係大

"用下你個閪腦啦"依啲唔係你講?
柒左仲要屌人,屌完人仲要話人搵野嘈,你真係無撚得救。

係我講既 你條撚屌真係盲架
柒到

盲乜撚野,你都九唔撚搭八

識唔撚識食呀你
表面應該點先可以煎到焦糖化
利申 煎肉眼
成班懶醒戇鳩仔
油份高嘅牛扒要偏熟先好食

Agger
Tenderloin要rare最多都係medium rare
Rib eye 同sirloin 都係medium rare 至medium
和牛medium 至medium well

我每次係網上話自己食A4和牛既話要MDEIUM WELL都俾班"食家"屌到開花

油份高要熟d個原理係邊到?
成班懶醒戇鳩仔
油份高嘅牛扒要偏熟先好食

Agger
Tenderloin要rare最多都係medium rare
Rib eye 同sirloin 都係medium rare 至medium
和牛medium 至medium well

我每次係網上話自己食A4和牛既話要MDEIUM WELL都俾班"食家"屌到開花

油份高要熟d個原理係邊到?

要到某個熟度D油香先出?
塊野貴又唔抵食仲要煮到咁
你買d平d又抵食練下啦
呢塊野400g 都係80蚊
澳洲西冷 上網買
好好食

點樣上網買?

我男朋友唔知係邊度搵到個網
香港批發黎 急凍真空包裝 買夠500免費送貨
我聽日問佢拎條link先 之前特價80蚊而家唔知仲有冇

覆番巴打先
https://www.jettfoods.com/sale/frozen-australian-riverina-black-angus-sirloin-steak-400g.html
佢有好多唔同肉賣 不過而家冇左特價

自膠
有冇格價專家講一下平幾多
你買d平d又抵食練下啦
澳洲西冷 上網買
好好食

點樣上網買?

覆番巴打先
https://www.jettfoods.com/sale/frozen-australian-riverina-black-angus-sirloin-steak-400g.html
佢有好多唔同肉賣 不過而家冇左特價

自膠
有冇格價專家講一下平幾多

我改左條link 一開頭po錯link以為冇左
自隊一打
你買d平d又抵食練下啦
澳洲西冷 上網買
好好食

點樣上網買?

大昌個網都有 幾抵下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞