印度採購武器被指難對抗中國坦克 美媒建議向朝鮮求助

44 回覆
3 Like 6 Dislike
直接收買麵甸
突入廣西搞掂啦
試下玩steamworkshop嘅 black ice mod!
好正,連生產武器都分埋步槍,機槍呢d種類。
同埋開戰年份都同現實一樣。
有時唔用mod玩會變左1938就開打
高原用直升機無着數
學班恐怖份子,人手一隻毒刺打啦咁
咁本體既Focus tree都唔係好掂 試下用Road to 56
唔係打城市戰
係打山戰
坦克唔衝上黎,只係係步兵線後開火,已經變成火力壓制
步兵好難下下去到射程範圍

對付呢個問題,一係炮轟,一係空襲
係坦克唔夠人地黎既情況下無咩好選擇

RPG當Mortar用,中唔中聽天由命
Road to 56 我玩英國。39年開戰個陣,蘇聯對埋盟軍宣戰
然後41年,德國佬東征,同盟軍簽和約兼比軍事通行一齊打蘇聯,玩到呢到我就棄咗save。
而且沒有其他國家在輕型坦克上進行大量投資

因為現代戰爭 陸軍實用度接近零

有錢都整好d戰機呀 直升機果d
民族自強 香港獨立
中國製已經係印度最大優勢
高原用直升機 分分鐘 未到戰場都無左一半
北韓俾美國制裁緊,點同佢買野呀,搏制裁埋咩,俄佬一向有輕型坦克,直接買現役已經夠
南朝鮮
原文https://militarywatchmagazine.com/article/why-indian-needs-a-light-mountain-friendly-battle-tank-to-counter-china-s-new-type-15-platform
睇完覺得佢9up
叫印度去買北泡啲魔改T-62
屌哪星,北泡乜鳩都裝落架坦克到,四十幾噸,咁用早期T-90S算啦,至少有品質保證

叫人買(垃圾)主戰坦克去制衡輕坦要輕坦就買Kaplan-MT呢類啦,on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞