94巴絲吹水大戰之拾陸

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
返埋聽日放三日

辣殺廢青

放假都係罪

放假太唔上進

做clerk有咩上進可言
留名

歡迎歡迎

記住日日都要上來吹水
唔追post
又翻到屋企啦
而家先收工
好似人愈大愈多唔開心既野發生

有心事?
拎出黎傾啦

我婆婆冇啦啦入左醫院
唔知會唔會醒

無事架 吉人天相
醫生點講呀?

我婆婆佢心臟停左都有三四十分鐘
好難得先急救返
宜家有返心跳同脈搏
不過驚佢心臟停得太耐 可能腦既細胞會死
驚影響佢唔會醒返
一見到婆婆就忍唔住喊

唉 生死有命 你婆婆都一把年紀 睇開d好過

可以既係佢身邊陪下佢 一定會知你好愛佢
唔好好似我咁搵藉冇去一日探外公 結果一世遺憾

我都有後悔過我星期六冇同佢去飲茶

有心事?
拎出黎傾啦

我婆婆冇啦啦入左醫院
唔知會唔會醒

無事架 吉人天相
醫生點講呀?

好難得先急救返
宜家有返心跳同脈搏
驚影響佢唔會醒返
一見到婆婆就忍唔住喊

生有時死有時
就算做左幾多心理準備都係會一樣
但我知道每個人都會有依一關
關關難關關關過

多謝各位巴絲關心
婆婆係晏就去左
我見唔到佢最後一面
見到佢好似訓著左咁去 好安詳
其實都好既 我都唔想佢一把年紀太辛苦
不過我飛的去醫院個時 個的士司機係咁聊我講野
但係我已經係咁喊 個時好想叫佢收聲
不過可能佢想分散下我既注意力掛
星期五仲要考試 我都冇乜温過
好想剷青

有心事?
拎出黎傾啦

我婆婆冇啦啦入左醫院
唔知會唔會醒

無事架 吉人天相
醫生點講呀?

好難得先急救返
宜家有返心跳同脈搏
驚影響佢唔會醒返
一見到婆婆就忍唔住喊

生有時死有時
關關難關關關過

多謝各位巴絲關心
婆婆係晏就去左
我見唔到佢最後一面

我爺爺去個時,我都係喊到豬頭
btw take care la,你婆婆都唔想見到你咁傷心

有心事?
拎出黎傾啦

我婆婆冇啦啦入左醫院
唔知會唔會醒

無事架 吉人天相
醫生點講呀?

好難得先急救返
宜家有返心跳同脈搏
驚影響佢唔會醒返
一見到婆婆就忍唔住喊

生有時死有時
關關難關關關過

多謝各位巴絲關心
婆婆係晏就去左
我見唔到佢最後一面

我爺爺去個時,我都係喊到豬頭
btw take care la,你婆婆都唔想見到你咁傷心

rip 唔好咁難過
個老人家都叫無乜痛苦咁走
btw我諗你呢一兩日都無心情溫書..

有心事?
拎出黎傾啦

我婆婆冇啦啦入左醫院
唔知會唔會醒

無事架 吉人天相
醫生點講呀?

好難得先急救返
宜家有返心跳同脈搏
驚影響佢唔會醒返
一見到婆婆就忍唔住喊

生有時死有時
關關難關關關過

多謝各位巴絲關心
婆婆係晏就去左
我見唔到佢最後一面

婆婆都想見到自己屋企人唔好為自己而唔開心~

我都明見到自己老一輩親人過身既感覺
上年公公差唔多走既時候,佢訓左係到,成班親戚係到勁大聲,但親戚入面仲有家姐同大表姐成家趕緊返黎。我啊媽同舅父係咁掃隻眼,同公公講快啲訓啦,唔好咁辛苦喇,但掃左半個鐘都唔肯合埋眼。

過左一陣家姐同大表姐成家都趕左返黎,佢地返埋黎後,我公公對眼自動合埋左。之醫生黎左屋企檢查,證實公公已經走左

第二日,我見到我朋友個家姐生左個仔,我就ff 個個係未我公公投胎

頂,咁就一年喇,依家喊住打返經歷出黎。但巴打,想話你知傷心幾日就好喇,因為如果佢地係天上知道我地為左佢地而傷心,佢地都會唔開心~

有心事?
拎出黎傾啦

我婆婆冇啦啦入左醫院
唔知會唔會醒

無事架 吉人天相
醫生點講呀?

好難得先急救返
宜家有返心跳同脈搏
驚影響佢唔會醒返
一見到婆婆就忍唔住喊

生有時死有時
關關難關關關過

多謝各位巴絲關心
婆婆係晏就去左
我見唔到佢最後一面

Rip take care

有心事?
拎出黎傾啦

我婆婆冇啦啦入左醫院
唔知會唔會醒

無事架 吉人天相
醫生點講呀?

好難得先急救返
宜家有返心跳同脈搏
驚影響佢唔會醒返
一見到婆婆就忍唔住喊

生有時死有時
關關難關關關過

多謝各位巴絲關心
婆婆係晏就去左
我見唔到佢最後一面

上年公公差唔多走既時候,佢訓左係到,成班親戚係到勁大聲,但親戚入面仲有家姐同大表姐成家趕緊返黎。我啊媽同舅父係咁掃隻眼,同公公講快啲訓啦,唔好咁辛苦喇,但掃左半個鐘都唔肯合埋眼。

過左一陣家姐同大表姐成家都趕左返黎,佢地返埋黎後,我公公對眼自動合埋左。之醫生黎左屋企檢查,證實公公已經走左

第二日,我見到我朋友個家姐生左個仔,我就ff 個個係未我公公投胎

頂,咁就一年喇,依家喊住打返經歷出黎。但巴打,想話你知傷心幾日就好喇,因為如果佢地係天上知道我地為左佢地而傷心,佢地都會唔開心~

Btw我係絲打
Anyway 唔係重點 今晚都唔知訓唔訓到
唔好喊呀巴打 我都儘量令自己開心啲
岩岩揾左fd傾計 開心左好多
Btw我daddy仲要係今日生日 撞左同一日
我媽咪都冇心情 岩岩我煮飯俾老豆媽咪食
媽咪仲要一路食一路喊
搞到我又喊埋一份
仲要我婆婆話要慶祝我老豆生日 星期六佢地走左去飲茶 仲俾左封利是我老豆 我老豆俾唔會拆 一直放係錢包 星期六仲好堅持要請我老豆飲茶 點解我星期六冇去到飲茶
事情發展得太突然 星期一朝早仲行得走得
到傍晚就冇啦啦
生死有命 睇開d
不過呢個時候講咩都無用 自己慢慢消化

我婆婆冇啦啦入左醫院
唔知會唔會醒

無事架 吉人天相
醫生點講呀?

好難得先急救返
宜家有返心跳同脈搏
驚影響佢唔會醒返
一見到婆婆就忍唔住喊

生有時死有時
關關難關關關過

多謝各位巴絲關心
婆婆係晏就去左
我見唔到佢最後一面

Btw我係絲打
媽咪仲要一路食一路喊
搞到我又喊埋一份
仲要我婆婆話要慶祝我老豆生日 星期六佢地走左去飲茶 仲俾左封利是我老豆 我老豆話唔會拆 一直放係錢包 星期六仲好堅持要請我老豆飲茶 點解我星期六冇去到飲茶
事情發展得太突然 星期二朝早仲行得走得
到傍晚就冇啦啦
有啲經歷一定要自己經歷過
先會學識自我解困
或者人生無常 還是活在當下吧
宜家時下既學生 連俾人罰都鐘意

Miss 幾時罰我

睇咸片睇上腦?

我婆婆冇啦啦入左醫院
唔知會唔會醒

無事架 吉人天相
醫生點講呀?

好難得先急救返
宜家有返心跳同脈搏
驚影響佢唔會醒返
一見到婆婆就忍唔住喊

生有時死有時
關關難關關關過

多謝各位巴絲關心
婆婆係晏就去左
我見唔到佢最後一面

Btw我係絲打
媽咪仲要一路食一路喊
搞到我又喊埋一份
仲要我婆婆話要慶祝我老豆生日 星期六佢地走左去飲茶 仲俾左封利是我老豆 我老豆話唔會拆 一直放係錢包 星期六仲好堅持要請我老豆飲茶 點解我星期六冇去到飲茶
事情發展得太突然 星期二朝早仲行得走得
到傍晚就冇啦啦

逝者已矣 生者如斯

Miss 幾時罰我

扣我50分
今晚9點又要同美國開conference call
今晚9點又要同美國開conference call

唔洗收工

Miss 幾時罰我

扣我50分

沙律missy罰喎緊係鍾意

Miss 幾時罰我

扣我50分

沙律missy罰喎緊係鍾意

不得鳥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞