吻下去 便確定我共你 何鴻燊

114 回覆
579 Like 5 Dislike
吻下去 便確定我共你 何鴻燊 何鴻死
去渡假 便注定有代價 來葡京 輸死

我們 身邊太多家人
分分秒想爭人 好想會分身
我已早晚奔走 聖誕除夕祝壽
每戶靚女乖仔 努力結婚
不肯紮 都肯湊
還是青年 兒孫已計劃出現
站在我的身後 要確保佢無愁沒憂
怎麼求存? 係咁生 就已經 很足夠

愛下去 便慶幸我共你 能同歌 能同泣
與外界 未隔絕我共你 能停止 呼吸

我們 身邊太多家人
干擾敏感生命 不想太清醒

我要將你拯救 逃離人類荒謬
就用我的雙手 帶著你走
不掙扎 只緊扣
從未低頭 葡京幾百萬傷口
站在我的燊後 要確保你無愁沒憂
不聽閒言 若你好 就已經 很足夠

那裡無人被嫌棄 那裡無人被人欺
浪漫溫馨一世紀 那裡只得我共你
勝過絕美的晨曦

我要將你拯救 逃離人類荒謬
就用我的雙手 帶著你走
不掙扎 只緊扣
不聽閒言 若你好 就已經 很足夠
生存 就這麼 愛到死 很足夠
趁渡假 覓塊地葬下你 但遺產 拎起

我們 身邊太多家人
家中太多醜聞 紛紛變新聞

四個女已玩夠 墳場埋入棺後
望住我副家產 戴住隻勞
一筆過 身家有

不聽遺言 若有錢 就已經 很足夠

愛下去 便慶幸我共你 能同歌 能同泣
與外界 未隔絕我共你 能停止 呼吸

我們 身邊太多家人
爭產再起風雲 終招惹紛爭

望住我副家產 戴住隻勞
一筆過 身家有

那裡窮人被嫌棄 那裡窮人被人欺
浪漫溫馨一世紀 那裡只得我共你
勝過絕美的晨曦

望住我副家產 戴住隻勞
一筆過 身家有

生存 就這麼 賺到死 很足夠
個個企晒在床尾 個個見佢就黎死
亦莫需哀傷痛悲 佢副身家有預你
暗裡竊笑亦無非

推呀推呀仲有無高手

改咗綠字
弱弱一改
好想有完整一首

我都弱弱一改
推到有全首
唔係講你
趁渡假 覓塊地葬下你 但遺產 拎起

我們 身邊太多家人

扮做孝子緊守 晩上撤走
不想救 班走獸

葬下去 便慶幸秘密爆 何猷君 埋黎玩
與外界 未隔絕我讓你 能同分 家產

我們 身邊太多家人

扮做孝子緊守 半夜撤走
一眨眼 班走獸

暗裡竊笑亦無非

逐步背我奔走 拍爛對手
不深究 不搶救

唔該巴打
我腦殘唔記得咗一早已經有人改好咗
要盡快 覓塊地葬下你 但遺產 拎起

我們 身邊太多家人

扮做孝子緊守 晩上撤走
不想救 班走獸

葬下去 便慶幸秘密爆 何猷君 埋黎玩
與外界 未隔絕我讓你 能同分 家產

我們 身邊太多家人

[green]世界仔已玩夠 閒來無事沖喜
遇着個拜金女 發力猛追
中出就 即刻有
何用追求 葡京幾百萬牲口
日日過海詛咒 已確保我無愁沒憂
不需遺言 但長孫 在我手 不需鬥[/blue]

暗裡竊笑亦無非

逐步背我奔走 拍爛對手
不深究 不搶救

呢個係改好哂嘅版本定咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞