|Switch|健身環大冒險 RingFit Advanture (19) 又要WFH

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
無喇
Q:係咪行貨先有繁體中文
A:唔係,所有版本都有,唔駛買狗源行貨

Q:狗源行貨同Amazon買水貨有咩分別
A:Game係無保養。價錢黎講,只有原價($589),行貨先係無敵
係呢個時勢,日 / 澳Amazon水貨連運費都平過炒價行貨,我睇唔到咩原因要買行貨。除非你想贊助狗源買花牌俾黑警

Q:有無事先功夫要準備
A:入定哂信用卡資料、你香港地址(入埋日本集運做後備)

Q:點運返黎
A:自己Google搵集運公司,佢地會有教學教你點做

Q:運費要幾錢
A:睇你個間集運係點計法,實重的話你預2.X lbs,計3磅錢,請參閱以下對話 https://lih.kg/nQxEjxX
想問BNS收到貨後,幾耐會入到庫
我第2日入咗庫,但可能因為少飛機原因我10號先到港(2號澳洲出庫)
巴打同我一樣喎,我都預10號先到港,計埋到港集運,我預自己13號先有得玩
岩岩入左庫,不過要等星期四先出庫
如果佢快嘅可能11-12都得嘅 我諗
佢話自取點1-2日,但我諗住順豐拎算,不過要3-4日
我揀自取呀,因為我番工同佢個點都算近,所以唔喺順豐攞了
你就好啦,我返工時間就唔到自取點
巴打你哋澳洲寄去當地warehouse運費幾多?

有兩個網都成10蚊澳洲,JB hi-fi最平但proceed唔到去payment
美森79.99, 8月11日有貨
啱啱入手, 有人話更新一定要用返SWITCH張MIRCO SD, 唔係會鎖機, 係咪真?
其實真係平好少,只係為左唔益 炒狗。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞