美心隱瞞有員工確診!!!

444 回覆
1928 Like 12 Dislike
請真香港人/手足 #盡公民責任 一齊參與泛民初選投票同埋順便簽署個聯署,唔該🙏🏼🙏🏼🙏🏼!

[聯署請求英國給持有BNO香港人有居英權、重啟BNO申請及請求5眼聯盟提供救生艇給97後的香港人] https://t.co/hmXdWHJLev

註*: 1. 目標最少要10萬個聯署,因為合資格申請BNO係有3百萬香港人;
2. 聯署既所有資料會保密;
3. 聯署係主要比持有BNO/97年6月30日或之前從來冇申請過BNO/全家都冇BNO/97後既香港人;
4. 聯署唔歡迎中國人、藍絲同5毛簽署;
5. 聯署截止日期、時間為31/8/2020 (一)、23:59。

連胡錫進都咁樣講,證明國際間認為我地係真香港人並唔係中國人,佢地反抗中共; 所以我地更加要簽個聯署,請求國際間拯救香港人!
https://china.hket.com/article/2693252/%E3%80%90BNO%E3%80%91%E8%83%A1%E9%8C%AB%E9%80%B2%E6%8A%A8%E8%A5%BF%E6%96%B9%E8%99%9B%E5%81%BD%EF%BC%9A%E7%82%BA%E4%BD%95%E5%8F%AA%E6%94%BE%E5%AF%AC%E6%B8%AF%E4%BA%BA%E7%A7%BB%E6%B0%91%20%2014%E5%84%84%E5%85%A7%E5%9C%B0%E4%BA%BA%E7%84%A1%E4%BB%BD%EF%BC%9F?r=cpsdfb
Push
Push
咁樣
唔係咁好
麵包希望咪有事 早餐黎
買啦 無事既 焗過來咩野都死啦
搵蘋果/議員 上連登講冇乜用
唔敢食了
不嬲都冇人買
垃圾公司
屌你老母咩 仆街
仲幫襯美心真係popo都不如
唔洗食咩家陣
期間限定 武肺月餅
又中
狗餅都食得
你唔爭在食屎啦去
美心月餅 可以扔落垃圾桶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞