幾日開始已經有人開po話武肺係普通感冒?

50 回覆
20 Like 4 Dislike
啱啱開連登一野見到兩個po都係話武肺吹大咗,感覺好怪

我開post有咩問題
點啊 想話我吹風向?
想屈你係pr 國安 五毛 黑警 比狗偷左ac 藍絲 黨員
好撚Huey
Hurt
病者太多,唔夠醫療儀器,唔夠資源就會失救死
冇藥醫既感冒
樓主pr 5毛又晒左個ac
屌你老母
怪怪地
八個回覆裡面已經有隻
頭幾個reply咁快衝入黎一唱一和
同感冒唔同, 好少打乞嗤, 胸肺呼吸時會痛㗎
真係好似睇戲咁
算啦,我冇特別指邊個,只不過咁啱開連登就見到,先覺得奇怪啫

不過我冇諗到原來啲巴打長期望住連登會咁快有回覆
不過大家都千祈唔好掉以輕心,以為隻武肺真係小兒科就好似啲藍屎咁唔戴口罩,病咗就冇辦法繼續抗爭,到時就中晒計
兒登真係兒登
事實係數據證明隻野根本好弱
唔係話唔洗防
大佬就算普通病都冇人會想病
只係有冇必要製造咁大恐慌,而港共就係用呢種恐慌維穩
大家都知隻毒分分鐘玩幾年/永遠都唔會消失,即係政府有權用呢樣野玩你一世
咩限聚令,禁足,電子貨幣,DNA採集,所有監控嘅手段話都冇咁易順水推舟全部落實,仲會出現2014同埋舊年反送中嘅阻力?
獨裁政權嘅嘢係維穩一日得一日,仲要疫症有機會永遠唔會消失,上面所講所有監控就係永遠嘅措施
到時你想移民?
我話你有毒,唔比走,香港唔夠設施,捉你番支那"醫"
有你DNA,黑警喺某犯罪現場搵到你DNA,證據確鑿,收監

實有人話:你以為自己邊個,咁得閒搞鳩你?

呢種諗法同支持立23條,立送中條例啲白痴廢老論調有乜分別? ""你唔犯事怕咩立法?""

屌你老母咁你就咪撚反修例啦
警暴有咩問題? 你唔犯事邊個得閒打鳩你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞