【一齊練下字!】連登真。筆友計劃 (2)

41 回覆
11 Like 1 Dislike
Post 1 link: https://lihkg.com/thread/209092/page/1

各位巴絲, 我有好消息同壞消息向大家宣佈
好消息係第二輪筆友活動正式開始
有興趣既巴絲可以填好下面張form, 我會盡快配對好

https://goo.gl/forms/zrXOfbYvxDG5hMtC3

處理左第一輪既申新發現太多巴打要求要絲打筆友
基本上係供不應求, 亦有違交筆友既原意,
所以新一輪開始會每人都有一巴一絲筆友配對,
亦係比較有效率既做法, 望咁多位體諒

-----------------------------------------------------------------------------------------

壞消息係我電腦係sd完第48份配對就死左機
其餘填左form個幾十個巴絲既bkup無哂
所以今日都收唔到email / 筆友來信既巴絲打要填多次form
真係好對唔住
好似唔錯

笑死 搵d肯既巴打扮絲打lo

絲打表示咁多巴打email咩料

絲打表示咁多巴打email咩料

可能香港地,無咩朋友既多數係男仔掛
推到上一個po受影響既巴絲睇到
幫你推一推
支持
幫你推一推

thanks
換左新模式後進度快左
今日都清左接近一半申請
岩岩填左
幾時開始配對?
幾時開始配對?

每日都配緊
收到email了 唔該巴打
有絲打搵左我啦
收到email了 唔該巴打

日以繼夜既努力有回報
祝書信快樂
有絲打搵左我啦

祝書信快樂
以下巴絲既Email有問題收唔到Email, 請再填form/email : [url]lihkgpenpal@gmail.com[/url]

Seven25839@yahoo.com.hk
收到啦 唔該樓主
有2個巴絲用鬼acc
已block
“尋人” 巴打KKKL
你個email 打錯sd唔到
見字就email▽

lihkgpenpal@gmail.com
各位巴絲, 啱啱已經配對完畢
有幾位巴絲既email打錯, 所以sd唔到,
有咩可以聯絡返我

祝各位書信快樂
有咩可以聯絡返我

祝各位書信快樂

幾時會有第三輪

第一輪被ignore
有咩可以聯絡返我

祝各位書信快樂

幾時會有第三輪

第一輪被ignore

你email 我, 再配過俾你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞