鍾意新垣結衣嘅唔該入一入嚟 (4)

1001 回覆
22 Like 10 Dislike
巴狗

收啦疤狗
最後衰on9

瞓咗冇睇下半場 以為輸/和 點知

狙擊偽毒今日子

我睇哂全場
james入波我係咁9叫
屌,點知班on9打少個仲咁多人攻上去
得返一分鐘等完咪算
其實個心口仲係幾痛,但我又唔想食嗰啲止痛藥
巴狗

收啦疤狗
最後衰on9

瞓咗冇睇下半場 以為輸/和 點知

狙擊偽毒今日子

我睇哂全場
james入波我係咁9叫
屌,點知班on9打少個仲咁多人攻上去
得返一分鐘等完咪算

一陣睇精華先

唉屌,c朗真係快d收皮啦
好多球如果唔俾佢會更加好
而且琴日我皇打高壓戰術真係打得好好

有病就食啦,一粒藥姐

有病就食啦,一粒藥姐

我都想係得一粒

逼自己咁盡冇意思,我都唔想見到多一個人係我隔離,瞓下啦

休息為左走更長既路
潛下都好 有咩諗唔通咪上來9up下
發放負能量都冇咩所謂

休息為左走更長既路
發放負能量都冇咩所謂

要溫書 唔想hea到爛grade 但要多謝你哋

休息為左走更長既路
發放負能量都冇咩所謂

讀書嘢我生番真係幫唔到你,填下問卷都得嘅

休息為左走更長既路
發放負能量都冇咩所謂

讀書嘢我生番真係幫唔到你,填下問卷都得嘅

中文問卷都還可以 英文就不了

又叫春

又叫春

又叫春

其實唔洗咁介意,個post唔少人都讀hkcc,大家唔會特登起你底

利申我都係hkcc

其實唔洗咁介意,個post唔少人都讀hkcc,大家唔會特登起你底

利申我都係hkcc

Ching讀咪科 指點下小嬅

利申我都係hkcc

Ching讀咪科 指點下小妹

利申我都係hkcc

Ching讀科 指點下小妹

火龍

利申我都係hkcc

Ching讀咪科 指點下小妹

我唔係讀business所以幫唔到你

利申我都係hkcc

火龍

喂 唔好話我 你係chatroom都打錯到癲

利申我都係hkcc

火龍

喂 唔好話我 你係chatroom都打錯到癲

chatroom冇留痕跡,但呢到有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞