呢條裙/女都幾靚喎

353 回覆
372 Like 754 Dislike
正常啦 有本錢
btw咩事?想聽
屌 呢條女好耐之前連登仔咪po過 話張相無著底褲露左啲毛出黎 笑到仆街

利申 見過真人 好撚柒 對腳勁核突
ex ig
仲有無多啲?
蠢就真係死罪
著撚左bra都係得咁多 除左bra應該平
啲女人好古惑㗎 我諗得大a ching都幾識食
玩下無所謂 橫掂臭雞都係唔會埋單㗎啦
中學師妹嚟 勿相認
好撚深刻佢中學嗰陣日日返學都化勁濃妝
喺學校神憎鬼厭 最記得喺佢bully人
個女仔比佢搶男朋友
情緒崩潰到無返學 後尾直情移埋民
另外有個女仔比佢恰所以自殘
搞到入咗廠 後尾轉咗校
平時啲行為舉止閪到仆街 經過望多佢一眼以為自己好撚索好撚正 勁白鴿眼
畢業之後大洗底 唔知佢對外點扮可憐呢
會扭曲事實話自己先喺戴帽嗰個 定喺扮自己先係比人bully嗰個
無乜人知佢啲黑歷史 求下佢快啲收皮啦
成日見到依d宣傳Post都覺得佢地似倒米多D
開完瘋狂比人起底同一堆黑歷史出左黎
一開始睇張相仲覺有少少靚
睇晒個Post之後對個女仔感覺就係拜金,真人又黑又樣衰,freerider蠢過隻豬,仲要累全家連男友,ig partner都比人瘋狂批鬥

有麝自然香,打手Stop啦好嘛
你到左我咁既年紀,就未必咁想架LA
以條女一貫嘅作風 兩條仔都戴帽真喺唔出奇
有幾有錢? 我想知呢種lv既女要幾多身家先得喎

佢ex我真係見到都覺靚仔。依加呢個上次望完以為佢有助養兒童
講左咁耐有冇佢ex睇下
屌你個名
未睇過想睇
以前從來唔識呢間野,有日行過旺角東條天橋見到間舖好多人咪去睇下,最後買一件衫一條裙都要五百幾。番屋企屎忽痕去淘寶揾下點知兩樣都有....
求ig
hi你都知好多喎
真,不過有人討論,佢ig followers就會多
佢就最開心,反正呢邊討論完就完
勿相認

一望我以為係橋本有菜....
有無ex嘅ig

上面咁多巴打絲打都話佢ex靚仔
有d好奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞