真.NMB48討論區18:沒有薮下柊的第幾天

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
所以我成日叫人去握手會
所以我成日叫人去握手會

所以而加係咁掟錢
我覺得花爺未必有下個生誕祭 ......見到就見
所以我成日叫人去握手會

所以而加係咁掟錢

幾年前已經以為冇下個生誕,磨下磨下又到家陣
所以我成日叫人去握手會

所以而加係咁掟錢

都要多謝吉本人工咁低既唔係佢儲夠就做neet
佢d興趣咁燒錢成日都諗其實佢儲唔儲到錢
一飯非top成員就好驚隨時走
所以我成日叫人去握手會

所以而加係咁掟錢

花爺呢D真係好難捉摸

呢個真

唔知會係邊間公司呢
如果有心留底呢個圈子 早啲複出係好事
佢卒個時都有啲擔心
但走左8,9個月仲有萬幾二萬個on9仔like下ig 二十幾萬狗衝fol佢個blog 都算係咁啦

你呢一棍都打中好多個戇鳩仔

我係其中一個
唔明佢連呢樣野都咁都釣到人
老實講 之前就算有推/睇開既mb卒左一排我就開始少fol佢地啲野 係佢呢種曖昧既態度唔嗲唔吊退隱定復出搞到我日日都好努力fol佢啲野好想知佢過成點

有名你叫壞路姬

最慘係我舊年7月先上釣

一上釣就畢業

呢4年最後悔係冇飛過日本去見佢
我專登揀大阪既學校就係為左見迷路點知佢完全唔等我

所以我成日叫人去握手會

所以而加係咁掟錢

top 都係會走,都係會引退既姐
所以我成日叫人去握手會

所以而加係咁掟錢

花爺呢D真係好難捉摸

成日都話想唔撈
雖然我知佢留係到係因為屋企人因為member唔係因為自己
搞到幾時會走都完全估唔到
仲要好鍾意立flag但又唔係真係要走
上星期大叫一句ちょっと待った已經嚇Q死我
心臟受唔起呀大佬
所以我成日叫人去握手會

所以而加係咁掟錢

top 都係會走,都係會引退既姐

我指飯d top既話唔會成日諗住佢走
定得我先會日諗夜諗
你當然特別難搞
但家陣係新M都幾好玩啊佢
你當然特別難搞

睇親佢同アカリンMC都笑到我癲
加多個烏冬佢應該痴線
唔知今年邊個寫信
你當然特別難搞

加多個烏冬佢應該痴線
唔知今年邊個寫信

呢兩個擺明係俾佢用嚟笑
うどん就玩左咁多年, 家陣アカリン新嚟,仲要成日都話係不和既

唔知會係邊間公司呢
如果有心留底呢個圈子 早啲複出係好事
佢卒個時都有啲擔心
但走左8,9個月仲有萬幾二萬個on9仔like下ig 二十幾萬狗衝fol佢個blog 都算係咁啦

你呢一棍都打中好多個戇鳩仔

我係其中一個
唔明佢連呢樣野都咁都釣到人
老實講 之前就算有推/睇開既mb卒左一排我就開始少fol佢地啲野 係佢呢種曖昧既態度唔嗲唔吊退隱定復出搞到我日日都好努力fol佢啲野好想知佢過成點

有名你叫壞路姬

最慘係我舊年7月先上釣

一上釣就畢業

呢4年最後悔係冇飛過日本去見佢
我專登揀大阪既學校就係為左見迷路點知佢完全唔等我

有得見真係好見
有啲畢業引退埋
呢世都見唔到真係

有無人都係迷路畢業先開始飯
你當然特別難搞

加多個烏冬佢應該痴線
唔知今年邊個寫信

呢兩個擺明係俾佢用嚟笑
うどん就玩左咁多年, 家陣アカリン新嚟,仲要成日都話係不和既

商業不和
影親相都黑アカリン臉既百花
你當然特別難搞

加多個烏冬佢應該痴線
唔知今年邊個寫信

呢兩個擺明係俾佢用嚟笑

商業不和
影親相都黑アカリン臉既百花

肯影相已經好好
駁唔到

nagisa 毒自一人的第N天

nagisa 毒自一人的第N天

所以去左沖繩玩

好q呀

真係好得閒

真係好得閒

偶像界廢青
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞