NiziU 討論區

1001 回覆
11 Like 17 Dislike
Jyp上radio star提及niziu。
Jype最近市值過一兆圜,按市值計成為三大之首。

「K-POPの世界進出には韓国人より日本人?」NiziU生みの親に韓国ネットで批判続出|ニフティニュース
https://news.nifty.com/article/world/china/12181-827968/
JYP市值做到三大之首都好似有已經兩年
呢幾日上埋歷史新高添
jyp股價對上一次見三萬六千圜係18年10月,但嗰時sm股價係四萬幾五萬圜。跟住呢兩年大家都呈跌勢,而sm始終高過jyp。但近兩個月jyp升幅超大,終於爬過sm頭。

麻油雞同幅畫相似度100%
麻油雞

原來有人同我一樣覺得麻由佳似麻油雞
點樣唔靠JYP
我唔係咁嘅意思
係佢哋根本唔係靠jyp,係靠jype

不過我都幾擔心佢哋上唔到綜藝

佢哋又開唔到vlive , 唔知點先至可以好似 twice 咁成日見到佢哋
twice?
忙 lor , 遲 d 又 cb
btw , MnM 呢段時期已經算多
吓?
TTT 呢 ? ? ?
well咁未來嘅野話唔埋嘅
5年前JYP差d執個時邊個估到佢5年後做到三大之首
而家武肺仲好嚴重好難由韓國飛去日本上綜藝
到飛返日本正式出道,應該好多節目上。
重點應該係年尾紅白
我愛麻油

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞