個所謂Netflix香港排行榜

302 回覆
239 Like 385 Dislike
啱啱睇咗套好恐怖嘅鬼片, 女主角好正

ghost
如果第一季都要捱 你可以直接棄 唔洗睇
S1>=S2季>>>>S3>>>>>>>>>>>>>S4
認同,最憎愛情劇

人民教育幾好睇,係衰係個尾度

btw韓國犯罪同懸疑方面嘅劇都幾好睇
試下睇偵探/犯罪劇,可能會改觀,有啲劇本寫得幾好
Jeffrey Epstein : filthy rich
基本上揭露左成個Hollywood 同上流社會甚至英國皇室嘅黑暗面 可以Google 下 Epstein Island 真係好黑暗
第二季先最高分,爛番茄囉滿分
佢高位買左好多
Perfect world
咪咁啦,你弱智我地都比你post文啦,包容下弱勢社群
奉俊昊,可以睇埋佢套玉子同韓流怪客
oldboy係朴贊郁
好撚同意你同幾個netflix老用家近排都屌緊呢樣,netflix愈大眾化就愈嚟愈垃圾

原因係香港人普遍係食開屎,睇開啲傻閪愛回家tvb膠劇甚至大陸劇互相理解下啦,總好過繼續喺tvb睇膠嘢,起碼係喺netflix睇先啦

不過你實會畀人追住嚟屌,佢哋接受唔到個事實㗎實話咩個個人口味唔同我覺得好好睇喎
個香港d人講普通話
屌你老尾Netflix得買返嚟啲劇係正
自家劇就算舊劇都係差啲
新劇直程慘不忍睹
啲垃圾喺Netflix長期上榜
我主要睇經典電影同紀錄片
其實佢排行榜有乜都影響唔到你取向
netflix好多韓劇
但日劇太少
仲有好多垃圾劇
暫時睇過最好睇係the end of the fucking world
money heist好拖但又有幾多精彩場面
但nairobi被一槍爆頭果下好震撼
哭撚左
Point
啱呀
不過紀錄片呢啲唔會喺香港上榜
睇埋into the forest
例如mist 電影版
轉拍tv即刻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞