灣仔軒尼詩道188-190號2F間健身室搞詐騙。

130 回覆
5 Like 8 Dislike
比我一定還拖,開佢波,嗰死肥仔欺善怕惡,上次我嗰fd吊埋佢老母,佢都唔敢出聲。
佢地星一至星5 1:00-2:00都係果度
I know,佢哋仲係legend 嗰陣,嗰死肥仔都比我吊過幾次,次次佢都死狗咁款。
係,平時有幾個男人 一見班sales狗就屌。
聽日睇下見唔見到果幾個男人,join埋佢地 屌9班仆街
點解你唔要求驗傷?
本身想找黃議員幫手,但民主派班人。。。。
果度灣仔其實有冇本土派??
pmed
其實當區議員做緊 最煩係佢地合法詐騙 東張西望爆佢啦
屌,俾佢哋班撚屌係咁逗

利申:搵左區議員
巴打,你仲有無留低佢地張卡片??
軒尼詩區區議員顧國慧 好似跟緊 不如你聯絡下佢
其他比呢間野煩過既人 我諗都可以搵顧國慧議員
https://www.facebook.com/sabinawanchai/posts/347454133273391
無,不過我之前佢,佢地好似唔記得左我。我下次去搶一張。唔改曬你。
我會提議你同警察講一講你既情況先備定案,因為你比過身份證呢班人
佢地係出名呃人既集團,唔知將來會用你張身份證既資料攪D咩野
日後有咩事麻煩事,警察都可以幫你做證
我有張報案紙。真係唔該你。你都比佢地搞過?
之前係銅鑼灣比佢地煩過 ,但無理佢地
好,無事就好。其實我上去仲簽左份野。所以一定要搞死佢地,如果唔係唔安落。
要攪死佢就要團結一齊報案逼關事既部門做野
好多香港人太怕事
係時候索償佢哋精神上嘅損失
灣仔班健身狗仲keep住開單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞