黃碧雲暗示自己未必接受初選結果

446 回覆
362 Like 1093 Dislike

初選都係為團結,所以都好少話要狙擊邊個。揀咩路線嘅人入去議會,交俾選民話事,而候選人既然參加得個遊戲,就要遵守遊戲規則。

暫且唔再狙擊白頭佬,因為佢都知衰宣布街工退出。

但白鴿黃碧雲似乎想成為白頭忠2.0,公然暗示自己未必接受初選結果。阿嬸,我唔明今次參選個個都係民主派,你告咩急?你對住梁美芬就話急啫,如果你承認抗爭者係同路人嘅話,邊個入去都係做議會抗爭,你告急即係著緊自己政治生命多過香港前途,請問選民點解要滿足你一己私慾?

最重要係,你黨友區議員公然老屈本土派係共產黨,咁你玩遊戲又唔跟規則呢種風格同共產黨嘅分別係?

唔想挑事端,成個民主黨我都好耐冇批評過,許智峯我都覺得佢有值得欣賞嘅表現,但唯獨你黃碧雲,真係鳩投一舊番薯都唔投得你。

再講一次,黃碧雲告急,即係佢就輸,大家請集中票源,支持勝算大嘅候選人。

#急你就返屋企屙啦 #最後一小時

https://www.facebook.com/453118411470994/posts/3122491154533693/?d=n
關我撚事
會身敗名裂
屌你老母黃碧雲
三不投
輸初選仲去選 就死全家
是次初選機制仍未確定最終出戰人數,「而家嗰投票只係排次序」,而民調會進行到九月,故屆時才肯定自己能否參與立法會選舉。

https://www.inmediahk.net/node/1075401
咁讓要俾佢贏初選先得
好肉酸,民賤聯都唔收你啦
連登又話係咩PR帶風向唔承認個初選
死TB
你想冚黨鏟就即管咁做
駛乜咁肉衰,本土實有人被dq

到時按排名補上囉(雖然可能未輪到你
食蕉啦你
無問題, 到時成個民主黨都杯葛
一係民主黨割你
反正個政治生涯都完架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞