[香港人投票] 利物浦 對 般尼2

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
jones咪正67囉
所以文尼後尾都自己黎索性
好多下左腳都照抽
67係elliot喎
a66第一場就臨危受命 打大戰
仲要眼前一亮 幫場波振哂士氣
之後比佢正選交下學費都叫值啦
但其他u21真係一上場就當左自己係一隊key man 咁
jones係碌柒果個67
唔係67號
其實如果個0.幾cm 入嘅話就好完美,英超加歐冠,英超全季不敗加金靴獎同金手套
唔好兜啦清
上面一路講緊67係Elliot...
明顯你叫錯jones係67啦
毛ee應該吸咗佢唔小老年中年票
老母上屆唔識野 投左比佢 佢前排都同我講好後悔
好佩服你地仲可以同到熱狗做朋友
FSG死全家
熱狗好小氣 自己unfd人架
我估民主黨過咗初選之後
許智峯,鄺俊宇呢兩個應該入硬
胡志偉,肥堅,廢塗掹車邊
5:0同一齊衝就返屋企瞓覺啦
5:0我估應該入到嘅,佢個朵始終無迫暈咁臭
【民主黨吳定霖:本土派同共產黨無分別】

在大圍美林邨外的票站,民主黨吳定霖指鄒家成的義工為偽本土,引來眾人不滿。鄒下午到場對質,吳口出狂言指「本土派同共產黨無分別」,期間更有義工出手打人。

吳定霖在區議會時已經和鄒家成結緣,當時鄒因傷要坐輪椅拉票,伍指為扮可憐。今日拉票開站時,指鄒的義工為「偽本土,偽勇武,在前線未見過」,然而鄒的義工團有一半成員均有罪在身。

鄒之後到場對質,吳多番迴避。鄒指民主黨多年來出賣港人,吳回應指民主黨當年進入中聯辦「係做錯咗,但都係為香港人好」,又指本土派和共產黨無分別。

期間有林卓廷的義工出手打人,情況稍有混亂,需要其他義工將所有人分開。

攝/ Tsukushi Wu

#DBC #DBChannel #加山傳播 #鄒家成 #民主黨 #本土派 #民主初選

白鴿又想點呀
5:0係有知識,但成日唔識唔用同埋太盲目相信法治
果次睇佢上港台講法治,唔夠條建制派既抽,要鹽叔同豬文幫拖先夠抽
BTW我覺得5:0好過立場姐姐既,立場姐姐個論述有根本上既問題
做返自己啫
計下手上肥數目先 未做老母力子dembele
世上無如果
丹就算啦力子同老母開始上力
唉獌狗上前4 真係想死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞