仆街…Financial Times預計緊Joe Biden穩奪198張選舉人票…仲要有優勢州份有過100張!

163 回覆
49 Like 25 Dislike
呢個poll on 9. Texas一定唔係toss up囉, Florida 就次次臨尾都republican, 剩係呢度都60票。
其實我又要再再再再講多次
blm同你投邊個係無關係
侵從來都無反對blm
佢做cnbc定msnbc訪問都講到明,佢都認同有institutional racism
所以其實大家太過慣用blm去界定政治立埸
支持BLM =/= 支持打砸搶

唔係咁二元嘅 (雖然有時真係)
https://twitter.com/MarcLobliner/status/1274533099926323204?s=20
依家好似仲係3埸嘛
打多埸都屌哂鬼咁
喂露底啦
PR公司仲未通知你大豆侵揚左啦咩
on9
大豆侵自己主動失分 可以怪邊個
到今日仲係咩
其實明明美國人自己都分得清looting rioting同peaceful protestor係唔同
唔知點解連登咁鐘意撈埋黎講
根本藍紅都唔支持looting
係得黑仔呢啲左到上腦既先會話looting無問題
得民調 得痔瘡
如果 trump 咁諗就永遠唔會贏得返, 對比返 2014 同 2018 既 midterm, 有啲趨勢係早已經形成, 唔係近半年既事, 係肯定有比抗疫更關鍵既原因

的確唔係絕對
但correlation大到乜咁囉
上次有人諗過trump會贏?
呢個我可以答你點解
你要明白有班鄉下地方接收資訊既方式同城市係唔同
所以係一定會有落差
但佢地身處既地方基本決定唔會對政治立埸有咩改變
反而會影響賽果個班先係最值得重視
等debate
其一啦
但傳媒咩都屌
Remdesivir 就係一個好好例子
五月屌佢冇實證做咩用
到上星期真係 confirm reduce 62% death risk
左媒屌佢做咩買晒全世界啲貨
左媒就算啦
笑話黎既
一開頭用mask又跟機話唔洗戴
結果又係柒
同燈生差唔多
hilary呢D咁撚古惑都比侵侵收皮
真係好想睇侵VS糟

https://www.youtube.com/watch?v=Hbh2qXBMjuY
越黎越唔信呢d估計,
有上網的一代人同唔上網的一代人一樣有一票,但新媒體冇辦法cover哂佢地的意見,香港都係咁,英國仲有鄉下地方,個gap大到估呢d野冇個會準。
輸撚梗啦

話左你班連登仔
共和黨自滅
真係冇計
黑仔個人設好似狙擊侵tweet個假醫生
侵個種reality show既hardcore玩法的確唔係政客打得贏
當初都好多人係鐘意呢種grassroot風格先支持佢姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞