[求推介]四輪定位

41 回覆
0 Like 0 Dislike
馬拉佬都講過.... D 人朝早着部機朝早第一部車做 CALIBRATION ... (CHECK 反光板MOUNTING ERROR)
之後KEEP 住部機着... 其他車唔做MOUNTING CALIBRATION...
情況同樓豬一樣 堂軚要向右小小 先係行直線
有無地方推介整返好
馬霖ok
利申:用過
同你一樣case。兩日前去左觀塘Storm Motorsport 佢用Hunter 做定位。so far so good.
見佢有個4988套餐 你係做個個?
緊係唔係啦。淨係四輪定位嗝。一千左右啦。
Alignment formula 一直以來都係用人手拉線度
定位後如發現有問題會點tune
呢間好貴
係,我問過依間日本車基本1k起跳,
如果調教之類要另外收費
巴打係邊間做?大慨咩價錢?
如果日常用車無乜特別要求, 唔洗去AF度
除非會落track 同埋出去飛車, camber toe in/out 有特別設定先會去
留名 呔尺唔正
巴打想問下底擔杯士有問題會唔會令到部車行唔直
我度完軚呎都唔直,度果陣個師傅話尾杯士打咗柴 較都較唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞