你講我就寫(2)!!!!

507 回覆
64 Like 5 Dislike
直路狂 彎路亡

To Alice,
i miss you so much.

利申,follow左ig

CaptainShu

一騎當千

百屌成材🖕🏻

好靚啊
多謝絲打
求新圖 之前已經寫左 但我想貪心要多張

1.請你記得那麼虛偽的她
2. I need you like no other. No
I'll never find another

俾人出賣插左好幾刀

咩事啊

咁快到我嘅 仲以為樓豬有排還數
邊條粉腸作再見亦是朋友
同佢地反左面跟住轉過頭俾佢地夾埋做低分
沒有期望 沒有失望 自己內心其實仲未放得低仍然有一絲期望可以做返密友 但人地原來已經唔再當你係一回事 仲要變得好虛偽
覺得自己好蠢好傻豬豬 即使唔再係fd但自己仲會對佢地好
還是讓自己瘋一下要緊
同埋
明鏡止水
Thanks

上post #717 繼續排隊
Btw第一句想加隻公仔,個樣要好似 咁on9

Sor啱啱睇翻先見到
加翻隻貓人俾你

如果可以既話可唔可以加隻刺蝟仔係我句 明鏡止水度
(我知我太多要求)

2. I need you like no other. No

俾人出賣插左好幾刀

咩事啊

邊條粉腸作再見亦是朋友
沒有期望 沒有失望 自己內心其實仲未放得低仍然有一絲期望可以做返密友 但人地原來已經唔再當你係一回事 仲要變得好虛偽

廢是大家等咁耐

唉呢啲嘢我都經歷過
得自己一個好似傻仔咁盲目奉獻 以為有得挽救
過耐咗諗返起其實呢啲fd真係當無識過算
絲打你個ig好冷清啊

我多啲update先

幾日冇更新
樓主我想要
1. decent life + 一部minicooper車仔 同一間屋仔隔離有隻貓仔

唔該樓主

俾人出賣插左好幾刀

咩事啊

邊條粉腸作再見亦是朋友

廢是大家等咁耐

唉呢啲嘢我都經歷過
得自己一個好似傻仔咁盲目奉獻 以為有得挽救
過耐咗諗返起其實呢啲fd真係當無識過算

曾經挽救過 但原來俾佢當做笑話咁係圍內唱出去
仲要dklm俾人串我唔配有朋友
如果可以用暴力就好
不過好快就完 唔駛再見到佢
三四個月都見唔到應該可以忘記到班PK

曾經挽救過 但原來俾佢當做笑話咁係圍內唱出去
仲要dklm俾人串我唔配有朋友
如果可以用暴力就好
不過好快就完 唔駛再見到佢
三四個月都見唔到應該可以忘記到班PK

遲啲一定會識到真心對你嘅朋友
樓主我想要
1. decent life + 一部minicooper車仔 同一間屋仔隔離有隻貓仔

唔該樓主

推一推 唔該樓主
我都唔記得自己想樓主寫啲咩
求羈底白字
time tells
but what if I don't have

底白字sor for 1999

自推
唔該絲打
我都唔記得自己想樓主寫啲咩

沒有終點 好似係
長啲得唔得

衝過山外原來更是山 走向天地我倆縱使平凡
起點終站何妨去又返 真心 永不減 你請來預覽

如果太長就淨係頭2句都ok

sky is the limit
thank you

Being alone doesn't mean lonely
唔該巴打

求羈底白字
time tells

求羈底白字
time tells

謝絲打

(放係背脊打直四隻大字)
陰杰
驚球
(放係正面胸口)
想要黎同fd整衫
最好寫得霸氣啲

(放係背脊打直四隻大字)
陰杰
驚球
(放係正面胸口)
想要黎同fd整衫
最好寫得霸氣啲

最好加多粒橙
#923你鍾意我鍾意你咋
想要多句
不要相信一切有下次

多謝你啊絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞