立場姐姐bulk撚到

268 回覆
437 Like 97 Dislike
立場姐姐想帶住光環搵錢多
由記者月入一萬一個月變到做議員搵十萬?
咪撚投佢啦 大家要理性啲 佢又唔係幫到手
冇錯
想光環當飯食
其實佢不嬲都係咁,邊撚到有操到肌
佢呢隻叫做係大山婆,係好撚大份
好撚肉鳩酸,真人應該好撚臭
就快721 入去食西瓜
好𨶙橫
以為key左女人樣唔洗bam?
你見佢喺初選論壇嘅表現就知佢跟本唔啱食呢行飯。睇過論壇嘅人一定唔會支持佢,因為佢完全露哂底。冇料、講嘢空泛、文攻唔得武鬥又唔得、又冇經驗、冇實質嘢係做過,投佢做乜?佢做記者適合啲。論壇入面見到有料,親力親為嘅人大有人在,包括呂智恆同劉穎匡,如果只可揀一個,真係想知究竟有邊個傻仔會揀何桂藍好想知揀佢嘅人會有咩期望
成日覺得肢體衝突有用嘅人都幾幼稚
要畫面靚嚟整gif日日拎嚟J好撚威呀
最多咪比你打一下然後比幾廿個保安打番,之後要比人DQ又比人告,屌!浪費我哋金錢時間去投你入去,呢啲有柒用咩,你要打建制使鬼入議會,喺出面打咪一樣,多鳩餘
咁佢寫嘢係好嘅
講就真係麻麻哋

不過有前記者入去都好啊
而家記者次次俾狗無理針對
都無乜邊個煲得大件事
connect下外媒再質詢多啲針對事件都好
如果跟佢寫嘅野做
場運動一早死咗啦

左膠新泛民主派
eprint姐姐道歉左未
返去搵西瓜佬覆桌
佢嗰套根本唔work
唔投民主黨,走去投佢都仲接受到

唔投本土派,就去投佢既人真係死咗去算
推 抗爭Mind Map #特區免簽地位 #香港自治法案 BNO「5+1」 #移民走資 #馬格尼茨基人權法 #聯繫匯率
又唔要俾大共DQ喇?乜唔係話35+博中共撕破畫皮DQ俾國際加分咩?你講嘅嘢exactly同何桂藍出嗰篇文講嘅嘢一撚樣咋
721 嗰排個個都話想娶佢
而家喺連登好似過街老鼠咁
日日俾人追擊

同魚蛋革命之後過一年嘅天琦一樣
一單還一單,佢做記者時俾人打係Respect,但今時今日喺香港做政工作者都仲可以話自己唔會喺議會肢體抗爭,whatever係怕中共DQ定係其他原因都好,佢就已經要收皮返歸做記者
成日覺得肢體衝突有用嘅人都幾幼稚
要畫面靚嚟整gif日日拎嚟J好撚威呀
最多咪比你打一下然後比幾廿個保安打番,之後要比人DQ又比人告,屌!浪費我哋金錢時間去投你入去,呢啲有柒用咩,你要打建制使鬼入議會,喺出面打咪一樣,多鳩餘
又唔要俾中共DQ喇?乜唔係話35+博中共撕破畫皮DQ俾國際加分咩?你講嘅嘢exactly同何桂藍出嗰篇文講嘅嘢一撚樣咋

有預感佢會選到 因為香港人從來都係要政治明星
贏硬
做唔到無所謂 佢個朵夠響就得
打柒西瓜伯伯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞