是日批鬥風向:攬炒巴食人血饅頭

352 回覆
1334 Like 41 Dislike
好彩仲有一些有腦嘅連登仔,班仆街5毛煩到癲
我覺得大部份連燈仔都要睇下醫生
成日幻想有人被害
對於嗰班人嚟講,搞政治係唔洗一分一毫,要錢就等於唔真心同食人血饅頭。
有邊一次唔係諗住帶風向話眾籌係帶錢走佬,再唔係就即時要求到外國出兵攻打支那先叫「做到嘢」。
不過估唔到會攻擊攪炒巴「冇做嘢」
咪係囉五毛,學人做打手做乜呀,Block
Pr公司獵頭你地好,要搵人帶風向請向本人報價,謝謝
我種
應該真係有人覺得 有理念就得
我有時覺得 好似黃店咁 如果佢係為錢為利益加入黃圈 唔係仲好咩 啫係代表個圈夠壯大
天琦講過 政治係令更多人去支持你
重有搞政治$1 都唔可以賺,唔洗生活、唔洗食野飲水,唔係就係人血

不過,個班可能都係2毛、pr狗黎
攬炒巴做咗咁多野都要俾人話
班人痴q線
幾百個打手加一班5毛 就可以霸晒成個壇架啦
其實啱,但用利益黎維繫跟本就好脆弱。宜家政府叫你唔好講個八個字姐,d 黃app就自己清曬黃店 list,d 黃店又自我滅聲/退出
所謂同路人呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞