itx想換電腦機箱

38 回覆
0 Like 1 Dislike
想想再問吓 我依家行緊 一條8gb ram 發覺越黎越唔夠run,如果再買多條8gb , 洗唔洗要買一樣速度嘅ram 定 只要係8 GB 就得?
買番條完全一樣既
底板DRIVER
ching , 我主機板就support 2133Mhz, 依家果條8gb 2400MHz ,買番條2133得唔得? 做唔做到雙通道 ,想升級吓少少
買番一樣好d 會跟底板max speed 行
thx,係咪我一開始就買錯左 曬左條2400ram
而家都好難揾到2133買
主機板 話support 2133MHZ ram 咁我可唔可以係bios到set 2400Mhz 我用條ram係2400 ,主機樣話support係可以最低support到定最多support 2133 ?
一把抽出 咁機箱就變吸塵機
我都想換 cooler master E110 一係裝風扇一係裝hard disk..唔夠位放野
2手要唔要 放緊個9成新rvz03
啱啱買左白色NR200
香港啲舖要賺多啲,得NR200P,仲要代理都冇貨,等3-4星期,淘寶反而有
唔好屌我用淘寶,香港代理入唔到貨問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞