[I/A] Monster Hunter Riders 【78】マリィ恐龍刀 初登場

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我中左白海
一早70左...拎左碎放係度.....
輕鬆

上兩次抽到冇哂石都唔中
今次抽完有償再抽到step3終於
又係低B級...
無撚聊..
食晒10個藥都冇+3..

得14
分身又係6個 step中晒 3隻pickup角
60抽6隻5星
點解
有冇咩攻略網睇?定係得日文?

巴哈youtube都冇更新
問e巴
新手冇限應唔應該抽呢個step?

我見火伯評分9.9好似好屈 諗住等

但你地好似又話而家有得抽嘅白蛇定白龍好勁
白海係勁 同火伯一樣t0
因為佢入場+1-1

打獄狼有佢應該輕鬆d
講唔中個名

我打下主線拎下石順便unlock個競技場先再算
咁防女有冇T1
防女輔助型 不過得佢可以保人之餘上攻 坦佢最強
不過佢55保一次 少過男主35 櫻火30
呢次競技....
40SP加攻既入場可以即刻出技,好鬼正
上到60 45補一次 即係round2 3 都加到
係播 我仲試其他火傷雙殺
得4*冇留意60技 上攻角都俾佢收皮
無課金, 拎少粒5星石
人物技能:技能輪盤右上角。 合體技能:技能輪盤左上角。 隨從技能:技能輪盤左右下角。
高分條件如下:
本期特性:人物技能消耗減少25%
初一(弱雷火):14回合內,弱點攻擊,無陣亡,人物技能擊殺,8回合內
初二(弱雷火):14回合內,弱點攻擊,無陣亡,合體技能擊殺,8回合內
初三(弱冰水):14回合內,弱點攻擊,無陣亡,隨從技能擊殺,8回合內
中級特性:
中一(弱雷火):12回合內,弱點攻擊,無陣亡,人物技能擊殺,6回合內
中二(弱雷火):12回合內,弱點攻擊,無陣亡,合體技能擊殺,6回合內
中三(弱冰水):12回合內,弱點攻擊,無陣亡,隨從技能擊殺,6回合內
上一(弱雷火):10回合內,弱點攻擊,無陣亡,2只同時擊殺,燒傷一次(火龍,鎧龍,教官男,櫻火妹)
上二(弱雷火):10回合內,弱點攻擊,無陣亡,合體技能擊殺,濕潤一次(轟龍,水獸瞇眼男,奇猿狐)
上三(弱冰水):10回合內,弱點攻擊,無陣亡,隨從技能擊殺,回血一次(櫻火龍輕弩妹,彩鳥妹,冰牙龍)
wa, 巴打咁好心機整個攻略
完全無理過堆異常...就打完30萬
我Copy
感謝師兄指點, 但我打到1萬3戰力左右個D關已經唔夠打可以點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞