[推到完場] 韋 斯 咸 vs 阿 仙 奴 I

285 回覆
4 Like 0 Dislike
ox呢下

可惜可惜
<blockquote><blockquote>張伯倫真係廢到一個點

除左快,sor, 佢乜9都冇</blockquote>

今年出唔少靚波</blockquote>

不如計下佢浪費幾多機會啦😂

山狗咪一9樣
但永遠唔會有人講

山狗邊有佢咁智障差幾十個level
<blockquote><blockquote>張伯倫真係廢到一個點

山狗咪一9樣
但永遠唔會有人講

其實一個球員會唔會用腦踢波,一睇就睇得出
張伯倫真係廢到一個點

除左快,sor, 佢乜9都冇

on9 佢除左最後一下處理 其他野都唔錯

山狗咪一9樣
但永遠唔會有人講

山狗每場俾幾多靚波+key passes
山狗都要diu
<blockquote><blockquote>&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;張伯倫真係廢到一個點

除左快,sor, 佢乜9都冇&lt;/blockquote&gt;

今年出唔少靚波&lt;/blockquote&gt;

不如計下佢浪費幾多機會啦😂</blockquote>

山狗咪一9樣
但永遠唔會有人講</blockquote>
山狗邊有佢咁智障差幾十個level

山狗都唔係用腦踢波啦
好多時因為佢拖慢哂
今日阿記真心唔錯
張伯倫真係廢到一個點

除左快,sor, 佢乜9都冇

on9 佢除左最後一下處理 其他野都唔錯

請留意,'最後一下處理' 已是一切........
今日阿記真心唔錯

入一球之後收曬火
禾仔今日無影
阿左邊 右面
xhaka d長傳
今日阿記真心唔錯

今日已經攻得好過之前,不過同其他榜首比都係差幾皮
打到宜家張仔點都好過禾狗下話
艾味路亞
今日阿記真心唔錯

入一球之後收曬火

起碼自己final third帶到個球出去又冇多餘pass
禾仔今日無影

對面右閘幾好

我禾隱撚左形啦

我禾隱撚左形啦

佢呢排成日offside
跑死夢遺
艾味路亞

係咪以前鍠個個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞