Metal Build 討論區 ( 57 ) : 白切雞周街係

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
粉紅武裝為守護家園破壞協議私藏核武
之後要指責其他人用大殺傷力武器
咁樣守護真係好「正義」
用核推動算唔算核武
唔單止私藏. 基魔做SF同IJ根本破壞中立原則.
基魔異見者個個都係死.
基魔偽善, 射殺就一下喇, 人棍等你慢慢死.
所以SF係少之有少唔爆既主角機一年戰爭, 08小隊, 00, gundam W都好過seed太多
我都唔入啦 有舊版full set
買噤多隻把撚咩
依家個個月都課金比新mb
最撚on9 係個骨架
機設另計, 個人唔識欣賞土豪金加肚臍炮.....
相反Destiny部機個面相真係岩路人真, 好似淚痕. 一個俾寫死悲劇角色....
基魔示範力量即係"正義"......人民幣即係"正義"

黑貓咁痴線
佢都算好彩
我訂咗3-4年
月月有貨收都未試過咁
送果班人直接放係我屋企鐵閘門柄
再影張相whatsapp同我講叫我自己拎都得
呢間嘢真係咩都可以發生
大個咗睇返seed
覺得基拉係冚家剷,路人真好撚慘
阿斯蘭正垃圾冇撚用
有跌過咩?我見都要接近1300
我前幾個月反斗城訂初號機都比黑貓整唔見左
之後問完反斗城就再等佢寄過盒黎
第一次睇已經唔對路,基魔就係學霸,撚兩下電腦就溝到第一任紅髮,仲要反手打紅髮舊仔(基魔fd!?)之後明明阿斯蘭有婚約,又係搶兄弟條女。仲要設計ij係斬機,sf係炮機,真係9到一個點。
粉紅髮都係有病,叫自己中立國,架空正室,然後手握絕對武力。好似00天人加埋李瘋子用維托走歪左咁
買咗飛西+炮筒,等埋劍裝同炮裝先放出嚟
雖然樓上屌緊基拉 但個人覺得呢隻魔改得好型 好想後追
買!我都係後追
屌人設姐機設合鎗係型既。設定上SF,IJ, 命運係最強3部,好想IJ出MB
後追幾錢入啊 師兄
初初出覺得部機好核突 Destiny贏好多

但metal build 改到咁型棍其他Metal build好似OO咁同原機設無咩分別 反而無咁吸引
希望星期一二可以玩到R4
我覺得soul blue太浮誇
魔改嘅人會覺好正

中意正常高達線條會覺得豉油2.0個風格多過魔改
因為mb系列監修本身就係海老川
oo系列佢本身原設計點會大改

大河原嗰d唔執返正點拎出黎賣...
大河原隻隻都大腳版短腳闊膊頭
真係唔係好合2020年的美學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞