其實係咪所有減肥藥都係呃人?

53 回覆
0 Like 3 Dislike
啱,仲要蠢到個腦入水先會信粒丸會咩燒脂縮胃,不如去做手術抽脂切胃又要減肥又要懶
戒糖,唔食垃圾,一日一餐主餐,每日半個鐘運動一定瘦得勁快
最睇唔起嗰 d 只靠食藥,但係又唔節食、又唔做運動嘅想短期之內就減到肥嘅人
上面答咗
唔使拎諾貝爾獎都已經有
HGH, Steriod已經有同樣功效
佢有個fd開左個新ig賣同一隻既藥
之前咪有人係呢間shop買減肥藥食 食到入醫院跟住上左黎開post

減肥無捷徑架 健康飲食加做運動先係正路 減肥藥只會整壞你身體
但係仲會有好多人走去買黎食
200%係呃人
有朋友食過減肥藥 食到停經 而家啲經期仲好亂
如果想減肥就控制飲食+做運動
咖啡因
割肉減肥最快

利申 懶肥西
啪幾粒利尿丸再加瀉藥
輕5kg冇難度
想減就多做運動同節食基本野啦 d減肥藥係比d想減肥但無體力操又關節老化既老野食
可以試下代餐 食完代餐再食飯
真係會食少好多 又有飽足感
增加飽腹感同控制食慾都仲有可能有幫助 (副作用後話)
嗰啲咩食幾粒就燃燒脂肪就算鳩數啦
除非你身體問題水腫, 嗰啲要睇醫生, 一般脂肪嗰種肥咪又係番去 energy intake vs energy consumed vs energy stored 嘅問題

另外, 無謂講啲咩"我身體性質易肥"呢啲垃圾, 易唔易肥 同 會唔會肥 係兩件事, 無謂呃自己
真正減肥藥要醫生處方 clen t3果d
你估周街買到果d有冇用
可以係咩途徑舉報賣呢啲藥
我食兩條蕉再食飯都食少好多飯
仲要好有飽足感添
巴打指易肥唔等如會肥,唔係話冇呢樣野
d人成日拎住我易肥做放縱既藉口
易肥咪關注下飲食囉,唔係必然會肥架
多謝幫手解釋
知自己易肥就更加要留意飲食同運動生活習慣
聽過有啲人個藉口仲荒謬, 骨大, 唔食野都會肥, 飲水都會肥之類 (水腫?)
大部份減肥藥都有咖啡因呢個成份
同埋佢標明係由蔬果提煉
纖維吸收唔到但係有飽腹感可以抑制食慾減低熱量

咖啡+菜=減到肥
只係暫時性而且個效果好低
飲杯斋啡可能效果都係差唔多
之前有個同事一條友食完成個金拱門餐再加雞翼 最後食返幾粒減肥藥話可以減到肥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞