有個手足負擔唔起屋企人做手術 搞左個眾籌

501 回覆
100 Like 573 Dislike
幫手推post你都幾醒目
樓主你好等錢洗
無智力既人可憐下你零回覆
你係存在架
點解唔推啊樓主 多人知道你呃人啊嘛 500幾個負皮 你以為真係有人信你唔係呃錢, 全部你分身AGREE自己, 你咪當有人同情你 可憐你囉
屌 睇左咁耐 原來樓主老母末期 聽日就死
大家睇下個置頂 人地問佢有冇藥單 佢拎張咁既野當有病 呃錢大法之一 轉移大法
報警
佢再post d 咩紙乜紙 一律當p圖 或者佢搵生癌朋友借紙好了 唔好撚上當
黑心都係咁話 未期後生都救唔到啦

你話眾籌買骨灰位都好d
真, 咁先夠務實
good suggestion!
大家係咪有啲咩誤會?
一句手足 就要眾籌
仲要好似有啲唔關事...
遲啲班藍絲就會當我哋弱智
ok to know more their situations and some proofs...

Some people may only give a few pennies since they have only 30 cents in total on hand.
But some wealthy ones are very happy to give 100x more since they have lots of blessings financially.

Give as you wish, and no need to feel pressure.

敗走了 追命留琴,冬夏秋春 開成堆分身屈人有用咩 香港人係有腦架 唔撚係你話你條撚生暗瘡都有錢架

再講一次 我係雞蟲 你老母就係雞 俾我叫個隻
起你底都叫手足一場
提下人邊個係五毛狗都比你屌
血行同淋巴擴散你同我講切大腸咗就冇事?確診第四期喎,姐係肯定轉移咗其他器官。咩叫“醫生叫得做手術嘅話多數都唔嚴重”?你唔識真係可以去查下腸癌分期先,唔好係到誤導人

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.med.hku.hk/f/news/502/810/75.pdf&ved=2ahUKEwjPgvCrmb3qAhXKAYgKHUQaAAIQFjACegQIARAB&usg=AOvVaw0LpLPp2IEFJ4WOZcR__Vp4

自己睇下港大醫學院嘅PDF
問題係有冇需要幫
唔係幫幾多問題
做得手術 = 可以做到
有好多case 係做唔到手術
包括病人太虛弱,瘤近血管
但做得手術加化療 的確係有可能好
有證明未?
唔爭在幫你破埋地獄先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞