到底search啲鞋邊到入貨

87 回覆
3 Like 0 Dislike
咁秒殺呢?
見佢今個月仲齊碼restock ub1.0 core black都覺得鬼鬼地

而家ub 假野五百蚊左右就好正
Retail 買唔到真野既話
仲去比錢班水貨佬賺?
安心又買唔到
索性買對所謂假鞋。起碼我著緊值果個價位既野

到今日香港ultra boost都唔係任買
收皮啦真係

有無高質鞋鋪
咁秒殺呢?

呢個post做緊search
你懂的
去StockX算啦

stockx話有專家幫你驗
係咪真係信得過
之前有人踢爆佢假鞋喎
去StockX算啦

stockx話有專家幫你驗
係咪真係信得過

信得過

但貴普通炒價D
search 墨西哥貨都有
明眼人都知
有正版正貨標籤都假?
有無證據呀 有就報海關啦各位
見佢今個月仲齊碼restock ub1.0 core black都覺得鬼鬼地

而家ub 假野五百蚊左右就好正
Retail 買唔到真野既話
仲去比錢班水貨佬賺?
安心又買唔到
索性買對所謂假鞋。起碼我著緊值果個價位既野

到今日香港ultra boost都唔係任買
收皮啦真係

巴打買開假貨

有研究幾年
望住人地愈整愈好。好有心係咁改版

我自己有真有假。想儲既就點都會放對真野係度
但問心一句。我既錢我辛苦賺番來
唔係老馮交錢比品牌。香港代理係要搞串哂
我自己去買其他鞋一樣開心。唔使受人氣。

自己對真真假假睇得好淡。當然我唔係買假為虛榮感。唔會買yzy fakes or rare Jordan fakes

你接觸得多就會明。原來一對鞋成本咁平。人地賣假都賺緊你錢。但係原材料。什至boost 都一樣
咁既情況。我抽唔中。買唔到。我就唔會受氣。一係唔買。一係買假。唔會食炒。
留個錢係身好過

可唔可以影下對假ub
taobao個d相信唔過
btw search 老闆會上fb group 收鞋

我諗唔會,fb group 通常貴幾百但係search 通常都係原價放或者都係貴幾百,咁佢賺咩
上面買假野仲咁撚大條道理
btw search 老闆會上fb group 收鞋

我諗唔會,fb group 通常貴幾百但係search 通常都係原價放或者都係貴幾百,咁佢賺咩

咪搞笑啦,fb grp價無可能同街鋪同價,一定平幾百
咁秒殺呢?

放過鞋比佢地 幾好人

兩間都撈貨架啦 on9 好人

唔撈貨邊得黎咁發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞