【非支那製】【I/A】Last Origin(6) - ラストオリジン 1001又唔開post

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
有d都未出

但係到時再睇攻略就練唔來
狗女僕 大天線 核彈 空鏈都應該得
大天線應該唔係必須 睇自己手上嘅野換
Momo可換平胸
重裝果隊到時睇情況轉 我見有人用夏洛特 可可/火龍 02過 但火龍要2-5b先刷到而呢隊又係用黎打2-5b
https://youtu.be/q5JI7MJkvYA
同一條友有埋3b 4b攻略 上面果隊機動我睇其他片睇 效果差唔多 我p49未升好好似70幾lv同埋感覺上用黑狗快d
果d自稱攻略個個拎隻滿連02出黎 跟條J咩開活動果陣先得2粒ss core
02聽日出可以練左先 活動29先開 潛水就到時先算 睇條片感覺好似唔係必須
活動角都未掛齊 仲邊有時間升嘢
屌quote錯
知唔知下知活動有無莉莉絲刷?
聽日更新係咪有d skin會加返價?定係再出新skin先會加
頂,出咗2幾隻白貓都唔俾莉莉絲
白猫SOLO2b, 刷極都1隻核彈
粉毛, 巫女,廚娘 應該打邊關升LV 好?
核彈有冇得auto自己出2技?
新SKIN唔買住,有update先買
其實唔係好明新果個強化機制係點
滿鏈左之後要額外撈多5隻?
一隻都未有
做完活動打5-8就有
得兩日休息
要去打紅色碟升研
Btw部野有時好硬打唔入
海星隊玩屬性攻擊,你值得擁有
唔撈了
食肥升上限 配點自己禁
核彈火攻夠唔夠(其實都係60 升緊
未有消防 海星暫時50
整理下聽日更迎兩大要點

1.強化系統更新
而家既強化系統係,你食邊樣肥料,啲強化點數就加落邊樣能力度

更新之後係,每樣能力基本上限為30,角色升到90lv都係30
要靠食肥料去突破能力上限,最高去到270
假設我食攻命肥料,就可以突破攻命能力上限,而唔係直接用你強化點數
至於強化點數就係俾你自由分配,食完攻命肥料,可以剩係分配啲點數落攻擊度
變相配點同食肥料自由左,攻爆角唔一定再要食返攻爆肥

2.原型機/02
上面啲巴打講緊既原型機或者02,其實都係同一部
聽日更新主線第6章後,通關6-8之後送既SS,即係下面呢部

呢部SS無得撈,無得建造,剩係得6-8通關會送一部
所以要500%鏈,一定係食SS代用核心

但由於目前未有咁多代用核心,所以可以用住emily黎代替先
5-8/今次活動EX2有得撈
即係變左百搭肥料升 行bar夠數變點數自己點要果格
開頭睇完個更新再追post睇到我1999
google完先明,整理下方便大家理解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞