[Season 3]ViuTV Chill Club 星期日21:30(19)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
可以上網重溫返
如果純粹想知道推介咗咩歌
都可以睇下小弟整嘅歌單
黎明
黎明來到
辛苦晒巴打
嗰首得歌詞版mv
又有新歌聽
又有JC
幾時肯整個完整mv俾佢
本身就咁短?
梗係唔係啦
暫時淨係整咗個極簡陋嘅lyrics video
但個mv係畀viu獨家播嘅?
之前都冇見過呢個version
都係由之前啲mv剪剪埋埋成一條片
即是短版同長版都有?
viu都幾識變通喎咁
唔知呢個idea係唱片公司決定定係viutv決定
我會寧願佢播lyrics video
起碼係全首
Chill Club 推介歌單 6/7 - 10/7
黃色代表之前都冇播過

周杰倫 - Mojito
RubberBand - First Date
JC 陳泳彤 - 我該放手
Pandora 樂隊 - 靈魂吶喊
蕭敬騰 - 猴籠

Mirror - IGNITED
Zpecial feat. Cheronna 吳嘉熙 - 我的片單
Gin Lee - 敢
per se - 無窮
衛詩 - 分手第二天
馬天佑 - 鹿角少年
The Boogie Playboys - 南洋別戀

李拾壹 - 一起一個人
洪嘉豪 - 自問自答
Dear Jane - 銀河修理員
黃妍 - 牆身有裂
Blaster - 番梘啟示錄
AGA - Mad (Remix) Feat. Ghost Style
黎明 - 顧家
歐國成 - 最後鐘聲
一生所愛 feat Joey Tang (rock & roll version)
紅色跑車 feat 盧冠廷 (folk song mix)

結果係feat mimi姐
膽:陪著你走、一生所愛、但願人長久、快樂老實人
冷:天鳥、世事何曾是絕對
YouTube有人話太極 淪為/折墮到 要同啲K歌伴奏
計我話根本就係多得太極,尤其是Joey Tang,成個節目個現場音樂先高質咗
呀~跟我飛往天上
想睇stephy 上chill club
森下仁丹Bifina S 益生菌呈獻
Chill Club
第37集 - 嘉賓: 泳兒

今集《Chill Club》請來泳兒和大家大唱自己的熱門歌曲。配合今集主題「女人心事」,三位主持人亦會唱出自己的心水歌曲。泳兒更會與駱振偉合唱歌曲當年膾炙人口的合唱歌《我的回憶不是我的》。新歌推介方面,今集邀請到Nowhere Boys上來演唱劇集《地產仔》主題曲《That's Why》。今集亦會有「Chill Club推介榜」,與樂迷公佈本週第一至十位推介歌曲!至於今集「當年金曲榜」,將會精選歷年的「季節金曲榜」,與觀眾重溫經典!
達明ready
今晚泳兒不了再出發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞