連陳弘毅嘅老師都頂唔順屌柒佢

109 回覆
647 Like 4 Dislike
中間路線無市場
香港政府幾時有say
大奴才與小奴隷
佢知唔知佢老母點解改佢個名做弘毅?

士不可以不弘毅,任重而道遠。
原則上係

不過可以試吓夾吓U嗰邊要佢出comment
點解成日要搵陳弘毅講?搵梁美芬夠可以啦!地位高啲代表香港法律呀?
屌柒佢即收皮又係慢慢縮頭烏龜做奴材
推 711/712 35+ 初選
更多資訊: https://lih.kg/2095362
順便喺度問吓,如果喺外國攞law degree學位嘅人士如果仲同緊啲Professor有聯繫, 可以問吓香港嘅情況可以有咩case打, 同埋從邊方面打,要集思廣益,尤其是嗰啲英聯邦國家,美加都可以,一定要告支那上法庭,違反中英聯合聲明,支那已經失去管治權及主權,香港人要攞返話語權及主導權.....
推 一國兩制已死
多條戰線要人
香港自治法案 retweet國際線
35+ 黃色經濟圈 快閃文宣
BNO 5+1 提取強積金 特區免簽地位
再奶多幾年 就會好似譚惠珠咁 由人樣變禽獸
cohen啲文值得睇下
臭左好耐
「無商量餘地的政治、社會勒令(non-negotiable political and social diktat)」好正!
自己單方面起完、簽完,就叫對方遵守,唔遵守就拉鳩人打柒人
港共愚民政策 9up當秘笈
香港法學界最權威人物
我支持港區国安法,好懷疑,點解次次反政府勢力團火明明就熄的時候,就係總有小數架構內的人走出來用言語或行動來潑火,絕對係別有用心的行為。究竟果D人會唔會先係反政府行動的始作俑者?一定要透過国安法捉晒哩班人出來,繩之於法。

如果陳弘毅唔係哩D別有用心的人之一,佢應該要親手舉報佢老師,指出佢老師的言行對国家安全有幾重大的影響。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞