認真問kpop界邊個靚得過Jisoo?

534 回覆
464 Like 163 Dislike
睇咗你好多留言,乜嘢都係你覺得就要人哋都咁諗?
你覺得Jisoo冇星味就係冇?
你覺得Dara唱得好過Jisoo就真係好過?
以前夠有大把人話2NE1係CL與朋友們啦
人人意見唔同姐 你睇到dara先姐 唔代表全部人都係
dara唱歌冇聲
Agger
討論下姐 咁激動做咩 我冇要你認同我喎
條友成個post係唔係都踩BP大家知咩料啦
雖然連登唔多like 佢 但佢副偈真係不得了
各花入各眼姐
唔洗不斷入黎留言踩既
我懷疑佢係呢樣野贏咗美延
我覺得美延唱歌跳舞都好過佢
唔中意咪唔中意 樓主夠係唔係都拎twice襯托
本身五個人一齊出道 唔知咩事走左
成𨳊個矽膠公仔嘅臭閪樣

俾番錢我,都唔撚屌!
同當年dara一模一樣 擺落其他團都還好
擺落4人團 一對比就變咗花瓶
Blackpink同21真係一鳩樣
兩隊都係CL/jennie與朋友們,主rap同ace
(但CL台風同power真係呢樣jennie冇得比)

Dara同jisoo都係花瓶,唱歌跳舞rap冇樣突出,零個人特色

Bom同rose都係main vocal,把聲最有辨識度
(但bom把聲厚好多,powerful好多)

Minzy同lisa舞擔,但韓國人氣最低,零存在感
(呢樣嘢lisa好好多,因為佢泰國人嘅身份食哂東南亞市場,bp東南亞fan base八成都係嚟自佢,minzy就真係全世界都零存在感
你老友牙Kai 咪鍾意
我都覺jisoo似係sm家族多過yg,點解佢唔去做sm練習生?jisoo入sm可能發展會更好,可以行演員個條路線
Yg真係見以前搞得2ne1咁成功
用同一套fomula咁整左隊
2ne1 2.0 —— bp
不過係外表升左個層次既21
但要講yg啲人最出名既台風 壓台感 震撼力
Bp有排都未追上21
jisoo
樣靚+5
腳粗-1
腰粗-1
老牛聲-1
唔識英文-1

好心jisoo骨架咁大yg唔好成日俾露腰衫佢著
拍埋jennie/lisa呢啲螞蟻腰到 真係扣晒分
網上大把live睇

但講樣jisoo一定靚過irene
AGREE 想講好耐 完全唔明點解話佢地rap勁 詞都冇作過 其實大機會連rap flow都係公司諗埋 基本上冇咩rap技巧可言 講得快唔代表RAP好
點解jisoo下爬好似連住條頸咁 好似啲癩蛤蟆下巴後縮咁
硬照好靚 一睇片佢講野個下顎位就好奇怪
yara乜水
唔睇kpop,但靚到我會覺得kpop女女吸引既得yoona,irene同jisoo
佢咁瘦你都可以講得出佢腰粗腳粗真係cls
係咪要瘦骨仙先叫正常呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞