Hairless

15 回覆
6 Like 1 Dislike
大家唔好去尖沙咀hairless脫毛 overbooking到仆街 做脫毛前一日send WhatsApp嚟提你準時 dllm次撚次準時去到都等20分鐘以上
佢啲治療師其實都算細心既 但佢哋啲booking密撚到咁真係搞唔掂次次等勁耐 做完之後鞋都未着好就趕你出房 dllm 比咁撚多錢你 唔係咁撚樣Service呀嘛!?做唔黎就唔好咁撚貪心比咁多客book la
另外就算要喺嗰度做都唔好幫一個叫 MonXX既人簽 仆街 簽嗰日就勁好態度之後塊面閪到
本身仲諗住去呢間
聽我frd講話佢地好撚full成日都話冇位
係呀 去到咪撚去呢間分店
我對上兩次都等咗15分鐘以上!!!! 想問下sis 佢哋係咪依家consultant同治療師分開因為同我簽約嗰條女幫我做過一次之後佢就冇再得閒過搵咗另外一個人幫我做但係都係要等 我應該點做
未停業前已經要等啦
而家咁樣停埋業我真係想像唔到我下次去要等幾撚耐
本身仲諗緊join 唔join hairless好
本身做緊medilase
我都係MonXX之前係咁Sell我買CPS 同做埋Ass位 我堅決話唔要 佢黑9我面
之後脫個幾次都無見過佢Serve我
hairless 黑店hard sell!千祈唔好幫襯
幾年前疫情之後好多人約
炒埋一碟等耐啲
佢哋公司始終都係客多
我過去一年都唔覺得等得耐
通常都係10分鐘左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞