美玩討論區(32)環保笨大

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
兆萬好似有間鋪
其實其他鋪都應該會有
不過可能見呢隻係限定
到貨先至睇反應出炒價
其實你既然想買中動, 仲怕乜鳩係明眼人買
明眼人藍,中動唔知,如果係嘅咪唔買囉
The Witcher joins McFarlane Toys. Available Fall 2020.

#mcfarlanecon
中動紅添啦
原來果間有得訂
OK,放棄
想佢出班女巫同妖怪
咁又唔係,大陸野基本上所有都係紅,包括(閃回,方狗,中動)
中動大陸野但有版權,理論上係名正言順過閃回
明眼人擺撚到明撐警,咁都要含淚幫襯就係你問題

如果要買就直接淘寶啦 係香港買淘寶野係最ON9
某D旋拍/FB page賣貴1倍,幫襯真係要驗腦
某個"Iron man 1/12 1/6 6寸 12寸 Figure shf marvel legends 可動人偶 、兵人、合金、配件 團購專區" 咪又係同方狗同淘寶拎貨

maxnut 出1/12
其實shf tony個頭唔算差
Thx 巴打
靚喎
大陸新廠 咪咕1/9

mk85 $299人仔
iron gg $259人仔

mk85=放大加燈版SHF,上色幾好

iron gg 件衫藍色位質地錯晒
荷蘭仔個頭似HT翻模
但送細隻納米手套做乜
MK85個頭

不了
GG個頭係咪HT翻模

McFarlane d line成日出左一個series就唔出好on9 想佢繼續出got同Harry Potter 反而我的英雄學院出得咁7但又係咁出之前幾鍾意佢dnba series d鞋攞埋版權出 之後愈出愈hea而家停q埋
McFarlane 而家點?
我以前買過隻assassin edward kenway
細節無得頂但個頭同可動完全零分
之前拎起咗隻arkham city 都係放翻低
但我見佢出漫畫rebirth suit好吸引
講可動,現時麥記7寸好過assassin既日系6寸,講上色細節什至配件assassin贏哂
assassin 我覺得手辦向,摸上手唔似膠,同夾唔到現時6寸玩具,爭成個碼
當年McFarlane啲Assassin垃圾
少可動擺唔到咩pose
寧可佢出到好似之前電影個隻咁
佢啲袍硬到打得死人,好影響可動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞