尖沙咀依間小粉紅雪糕店 係唔係痴撚左線?

96 回覆
735 Like 22 Dislike
一向都話要用呢招玩鬥紅 唔應該批鬥藍絲 要批到美國 英國 日本領事館執笠 趕走外國勢力 踢走外資 同土共攬炒齊齊食草先有機會贏上年7月已經咁講 俾人話五毛 當初唔係搞立法會 係直接拆美國領事館 趕走4萬名在港美國人 已經贏咗啦....

一來14億人輿論壓力 我地係打擊帝國主義西方邪惡勢力既英雄

二來美國一早就當你一國一製 全部係紅色勢力 唔會優待香港

兜咁大個圈搞到今時今日 得出個結果係 上面極少人支持你 同埋外國為經濟利益放慢手腳 靠施壓慢慢制裁
曲啲唔曲啲好撚肉酸
個刻就算係我自己,都覺得仲有機會靠香港人自己贏,點估到中共為左統戰,可以如此無底線擺明車馬呃你,話香港係小孩,讓步就係寵壞孩兒,明明香港存在時間同先進程度都高於所謂祖國,所有野都抄香港既,香港當年係強國既學習對象,拿...我討厭既唔係中國人!而係會同情佢地被強姦意志,出街發生意外同車禍都無人夠膽幫,只敢抖音上拍D英雄救路人「視頻」for打飛機

你諗下當年中共既鬥爭手段?為左達到統一思想戰線既最終目的,老豆老母都可以殺,你全家你老師你老闆都可以殺,只要你係異類就唔係人類,共產主義覺得非我族類狗都不如,如果你生活係個個身邊一堆被批鬥死既年代,即係你老師同租屋比你既業主加埋你公司老闆都比「同志」殺撚哂,你夠膽唔「學習」夠膽唔「跟隨同志的路」?

你只要認真睇強國發積經歷,就知道共產主義最強手段就係快速同化,只要一有機會,共產之靈就會立即開始同化新地區,所以回歸未夠50年不變就已經要變,佢地忍唔住發作NAZI既基因

強國根本就係要強姦香港主體意志,要攬炒既其實係強國,強國一直唔介意攬炒,只要求統一思想工作成功,佢地慣左依一套手法,同化唔到既人就殺,係一直以來既手段!殺到你認命為止,新移民真係算少事,唔肯學廣東話個d另計
呢招玩一陣就好啦,呢種支國風既廣告風格真係降低嚴重香港人既品味
唔係講笑⋯好撚柒
至怕曲曲下變咗直
點解覺得係玩膠
咁又未必 以前窮開 8964未加入wto 就話俾佢過骨

你要攬炒佢經濟 今時今日上面d人係頂唔順的

成日話要民意 唔係單單700萬 係整體佔比太細 起碼攞到3億民意
識玩
鬥紅囉
弱智仔玩膠 一係就講一係就唔講,一半一半咁你老母冇啲骨氣 影衰香港人
䀡歷史的先聲 1949年前毛澤東寫過的文章
我就係要呢d
你要打 黃圈
我地就轉 另一個玩法
鬥紅
中國人有個term叫「低級紅 高級黑」
晨早都話要鬥紅 外資走灑 大家食樹皮
香港人根本好多小農黎 未去到無飯食都唔會真係出黎反 打走灑d外資由佢經濟攬炒 睇大陸仔托得幾耐 如果連飯都無得食 你都唔反 咁藍c都自己抵撚死la
外資走灑 大量失業 拆關口通關14億人黎香港直接拎福利搶低端工作 到時低端藍絲有撚聲出咩,一個中國原則 你唔比佢黎想分裂分人種呀?

我佩服手足們佢地死牛咁直衝勇氣 但有時唔對路就要轉玩法 共產黨唔怕你硬對硬 佢有槍有炮就係法
如果中國真係同外國所有先進國家斷灑交 同自己鎖國有咩分別 e+新一代支那仔邊頂得窮
e+中國d盟友只係一班低科技窮鬼多 只會問中國拎錢 幫到中國d咩?
再推呢d
喔喔喔,太多光污染
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞