栗米六粒飯入一入黎啦賤種

59 回覆
1 Like 5 Dislike
樓主食左藥

唔洗啦你推下自己d垃圾po先啦 要開d放個頭落屎坑既po刷在存感 最好笑又唔會真係做 食屎啦

擺明bin 緊霉西c 你又沖出黎柒
我同你講我會找數,如果我輸左

擺你老母明咩 以家點講都得 唔好開垃圾po係波台啦 你過cc台同班撚樣圍爐就岩 一樣中意多事

真係你講撚晒
我嬴左:又話睇死我唔會找數
我輸左:我話我會找,你話我講嘜都得

事實係你開垃圾po 我話你唔會做 你話jer你 想問點為止叫jer 而且以家等你清算 想睇你點清算我 仲有我同di_maria本身識 你又入黎多事 仲有點口賤 你答呢d問題得 唔洗講無關痛癢既野

你組織到你講咩未

小朋友 唔識答又話組織到未
一直問緊我點jer你
同埋成件事關你咩事 你入黎多口做咩
仲有問你點清算我 等緊你
仲有點口賤

排左版比你清楚未 小朋友

係你多口先
你唔jer 鳩我咪無事

擺明bin 緊霉西c 你又沖出黎柒
我同你講我會找數,如果我輸左

擺你老母明咩 以家點講都得 唔好開垃圾po係波台啦 你過cc台同班撚樣圍爐就岩 一樣中意多事

真係你講撚晒

事實係你開垃圾po 我話你唔會做 你話jer你 想問點為止叫jer 而且以家等你清算 想睇你點清算我 仲有我同di_maria本身識 你又入黎多事 仲有點口賤 你答呢d問題得 唔洗講無關痛癢既野

你組織到你講咩未

一直問緊我點jer你
仲有點口賤

係你多口先
你唔jer 鳩我咪無事

多咩口 點為止叫jer 咁你清算我未先 正係不停講我jer你

真係你講撚晒

你組織到你講咩未

一直問緊我點jer你
仲有點口賤

係你多口先
你唔jer 鳩我咪無事

多咩口 點為止叫jer 咁你清算我未先 正係不停講我jer你

開版wiki 打埋definition 比你好唔好
我都覺得好嘈 度波好過

真係你講撚晒

你組織到你講咩未

一直問緊我點jer你
仲有點口賤

係你多口先
你唔jer 鳩我咪無事

我都覺得好嘈 度波好過

咁你話要清算我 放到d字大大粒紅字咁 又講唔到我點jer你 問你一句叫jer你? 放wiki想睇 嘈你老母咩 你自己入黎料慶我先
做乜撚野牙
做乜撚野牙

栗米兄話清算我 咪睇佢點清算我 一直問緊佢 佢一直講無關痛癢既事 笑死
弱智巴狗又出嚟做乜
我發現樓主你都幾鍾意開post 笑鳩人
咩柒都關你事

你組織到你講咩未

一直問緊我點jer你
仲有點口賤

係你多口先
你唔jer 鳩我咪無事

我都覺得好嘈 度波好過

咁你話要清算我 放到d字大大粒紅字咁 又講唔到我點jer你 問你一句叫jer你? 放wiki想睇 嘈你老母咩 你自己入黎料慶我先

[挑機]如果今晚疤狗淨勝祖雲2球/以上,我頭沉屎坑
https://lihkg.com/thread/207866/page/1?ref=ios

邊個撩人先
弱智巴狗又出嚟做乜

出黎柒囉
撐樓主
做乜撚野牙

栗米兄話清算我 咪睇佢點清算我 一直問緊佢 佢一直講無關痛癢既事 笑死

好 我食花生 你地繼續
樓主好抵死
撐樓主

ok網絡公審
撐樓主

笠囝咁快瞓醒喇
撐樓主

ok網絡公審

我過返100比你算啦好嗎
撐樓主

笠囝咁快瞓醒喇

佢今日早左醒

你組織到你講咩未

一直問緊我點jer你
仲有點口賤

係你多口先
你唔jer 鳩我咪無事

我都覺得好嘈 度波好過

https://lihkg.com/thread/207866/page/1?ref=ios

邊個撩人先

講一句留言話你點敢做 又叫撩你 但我同di兄吹水完全唔關你事
撐樓主

六粒飯好惡會清算人

一直問緊我點jer你
仲有點口賤

係你多口先
你唔jer 鳩我咪無事

我都覺得好嘈 度波好過

邊個撩人先

講一句留言話你點敢做 又叫撩你 但我同di兄吹水完全唔關你事

你收收皮啦
撐樓主

六粒飯好惡會清算人

你都好惡 會開post 大大隻字話人係賤種
撐樓主

六粒飯好惡會清算人

佢仲細 讓下人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞