愛回家candy 真係好撚正

19 回覆
2 Like 38 Dislike
波大腰幼 腳長長
who
會員 #1734 - 濕鳩liy-好喜歡她 極有可能係五毛, 分化撚, mon-post狗或網軍
請保持批判性思考,善用「上一頁」和「不推文回覆」

該會員以往言論 (22):

1 .lih.kg/ePbteT認為肺炎同普通傷風差唔多, 罷工罷課係藉口
2 .lih.kg/eNKfzT吹風亂私了
3 .lih.kg/eMkAtT吹風帶口罩好低賤
4 .lih.kg/eKvxaT吹風連登原諒梁振英
5 .lih.kg/eKtmaT吹風連登欠梁振英一個道歉
6 .lih.kg/eHQDpT吹風亂私了
7 .lih.kg/eHidnT分化
8 .lih.kg/eGnKcT分化
9 .lih.kg/eFHLiT吹風亂私了
10.lih.kg/eFwvxT分化, 玩膠
11.lih.kg/eFmkHT吹風唔理黃藍私了香港新移民
12.lih.kg/eEOrvT
13.lih.kg/eDwqtT放負
14.lih.kg/eCKpgT拎女區議員玩膠
15.lih.kg/eChpKT拎女區議員玩膠
16.lih.kg/eyqOrT分化
17.lih.kg/ewAJxT分化
18.lih.kg/erooFT分化
19.lih.kg/epMzHT放負
20.lih.kg/eeCeiT寧願無民主都要繼續撐元氣
紀錄太多, 未能盡錄

「歷史回顧,無忘初心」

2019年8月17日
教師大遊行
「我想學生知道老師係佢嘅避風港,係佢哋可以依靠嘅對象,
 無論佢有幾多無力感,都可以放係我哋度,
 唔駛自己一個人承受。」

「我地係香港老師,今天,817,黃雨下舉行教師遊行,
 有2萬2千人參與,卻無阻各位老師們冒雨前行。」

同日
光後紅土 還我靜土

Candy ar
識食
邊個啊?
圖啊
純文字討論
咩料呀
咁都係極有可能佢似弱智
咩動作。。。
咪撚老屈啦5毛狗
好正
咁有心紀似收左錢屈毛
好想屌
重裝甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞