Virtual Youtubers討論區(20)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
pish
LM

又多人又難夾
https://twitter.com/Ichikara_Inc/status/1278962069841211394?s=19
夢追
呢個都冇計
唯有希望過一排件事淡左佢仲會返黎做liver
明明生日,本身果日準備出歌,音聲同直播
咩事

前排翔哥上犬山節目
期間有講到佢以前做兼職嘅事
呢份兼職係喺果d交友網做網絡人妖,扮同d會員做fd,氹d會員繼續續會員
前排日本裁定網站請人做呢d野係犯法,所以翔哥爆完做過呢d野就炎上
至少haachama 今次係食得
一路睇一路以為啲水會倒影到佢個樣
上次喺墨爾本搭巴士嗰條片
下面嗰個英文留言都話留意睇下會唔會倒影見到佢個樣

其實住係嗰區嘅人應該好易搵到佢
網絡人妖
好得人驚,咩人會同人妖做fd
通常係啲咩網會用呢啲賤招
用文字扮女人
下面啲留言都話一個亞洲女仔住喺嗰啲地方應該會好起眼
ういママ一入左校園VR就即刻好興奮
https://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%83%A9_(%E3%81%8A%E3%81%A8%E3%82%8A)
新商品發售Campaign、交友網、市民大會(政治)、職業摔角表演、老虎機店、心理學實驗...等等
之後分分鐘會禁止班人同犬山做節目 費時佢地講錯野
新人留名
咁多
我覺得應該已經有人起到佢底
但鬼佬好少會自動公開呢啲嘢
佢哋多數會拎嚟做把柄威脅當事人
我冇睇果次直播唔知實際係點
就咁睇唔應該怪到犬山,係翔哥冇留意時事先奶野
大家一早知佢大概邊個啦 冇講出口啫 佢老豆俾人起哂
仲以為係睇片,原來係現場
交友網站果度扮女user, 造到個網站好多女用咁樣引人用,之前有網咁樣做比人告欺詐罪,
係個網比人告
講左出黎所以炎上
ういママ大興奮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞