斷撚夠未呀 垃圾hkbn

32 回覆
0 Like 0 Dislike
琴日開始斷到而家
琴日開始斷到而家

我仲以為係我問題
玩黑沙掛馬一個鍾可以斷三四次
屌佢老母
琴日開始斷到而家

陰公 轉黎pccw有優惠

TG:now_tv

問下啦

屌,我老母同我續左兩年
Hkbn 真係拉圾 一鋪LoL都斷6 7 次 唔屌唔得
琴日開始斷到而家

陰公 轉黎pccw有優惠

TG:now_tv

問下啦

你間野又咪斷到仆街
呢排hkbn 真係喎掂
慢 斷線

打手死全家
屌佢老母 我都以為係router問題
千祈唔好以為轉台有用netvigator近呢年晚晚斷

我走左出街買新routet
hkbn光纖入屋無斷過

光纖入屋 今日斷足6個鐘 家陣重間唔中斷緊
屌呢幾日斷到仆街
利申八年用家
hkbn光纖入屋無斷過

光纖入屋 今日斷足6個鐘 家陣重間唔中斷緊

係modem 正常但ping唔到next hop?

冇ip

我都以為係router問題,本身用緊tp-link,斷咗幾次,諗住reset,個auto detect話係static ip,明明應該係dynamic ip,所以去買咗隻華碩,set up完又話你isp提供的dhcp功能發生錯誤,但hkbn又話連線正常,唔知咩事...
琴日係咁斷
今日冇

我都以為係router問題,本身用緊tp-link,斷咗幾次,諗住reset,個auto detect話係static ip,明明應該係dynamic ip,所以去買咗隻華碩,set up完又話你isp提供的dhcp功能發生錯誤,但hkbn又話連線正常,唔知咩事...
本身TP-LINK又買返同一個牌子 用緊數據好肉赤
日日掛機冇斷過喎,地區問題?
今日又斷3個鐘
我都想問 呢排幫新屋搵緊寬頻
我而家屋企用緊hkbn 雖然好少返屋企但晚晚深夜打1-2個鐘lol都冇斷過 download野都幾快 (用緊100mb垃圾又貴 之前新客平果陣反而舊客冇優惠)
有冇非打手答下我
hkbn/pccw/smartone 邊間好
我都想問 呢排幫新屋搵緊寬頻
我而家屋企用緊hkbn 雖然好少返屋企但晚晚深夜打1-2個鐘lol都冇斷過 download野都幾快 (用緊100mb垃圾又貴 之前新客平果陣反而舊客冇優惠)
有冇非打手答下我
hkbn/pccw/smartone 邊間好

不過個人覺得pccw都係不了 兩間公司都係用緊hkt成日斷 又慢
未聽過smartone 有冇用家分享下
屌我以為我問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞