原來真係有人會認真地睇老高

54 回覆
51 Like 3 Dislike
聽到佢啲東北口音就唔開胃
以前都會當聽故事就睇老高
但之後發現每次有人喺條片下面想認真討論/提出問題
就會被一大堆老高fans屌"被世界/政府洗腦"之類
覺得佢地好恐怖,已經變左宗教咁,以後就無再睇過老高
同埋啲老高fans好鐘意係其他channel開口埋口提住佢,好撚煩
有興趣睇,推薦睇X調查
你試吓喺youtube搜尋 mytea德國草本茶 題材會令你有興趣
我睇過有好多調查包括x調查 你可試吓喺youtube搜尋 mytea德國草本茶
老高係睇得舒服,輕鬆
真定假其實大部份人都唔太care,只要睇得開心
加上佢d片無乜大陸味
咁又係佢講嘢唔串
大撚把
成日都話求其搵件金鐘連登仔拍片反佢一定紅,老高講d不實內容,但就係冇人拍片逐點逐點反佢,淨係係連登圍爐

我都想d金鐘連登仔可以有300萬follower,將d你地覺得係招搖撞騙既人趕出youtube界,唔好俾劣幣驅逐良幣
講登月個集
Show blocked user
大撚把人拍片糾正佢啦
定你自己井底之蛙唔撚知咋
以前睇過佢啲片, 佢好似有提過自己係做IT
可以去得日本做IT都仲有時間拍片keep住upload, 職位應該都有返咁上下

利申尻估
係呀係呀,佢個fd老肉都拍片反駁佢呀,反應係點?紅得起未?
根本大家既目標觀眾都唔同,成撚日就以為自己果套就係金科玉律,老老實實某d人鍾意拎住d論文黎打飛機冇人會話你錯,每個人都有佢自己既喜好,咪留返自己孤芳自賞囉
冇話咩井唔井底既,你覺得人井底蛙既時候,人地又咪覺得你井底蛙,最可悲既係接受唔到新事物既人
就好似佢最新呢集講乜鳩氣功我根本就唔撚會信,但我唔會否定呢樣野既存在,更加唔會屌信氣功既人
唔撚明d人叻唔切跳出黎以為自己洞悉宇宙一切,否定呢樣嗰樣黎顯示自己比人優越,係咪個人不學無術,識少少就學人辯論

講真佢啲野係真定假都唔會關我地一般人事架啦
想娶大陸老婆
好溫柔體貼
明明係你自己話冇人拍片反駁佢
而家又話老肉唔夠紅
真係龍門任你搬

呢個世界不嬲就係多你呢d自以為是既on9,
鍾意睇d content farm多過認真科普闢謠
所以老高咪紅撚到囉
成個弱智咁衝出黎柒
收皮啦人地其他有料channel紅得起咪反駁咗囉,咁護主人地老婆又唔會俾你屌嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞